proidea.hu online termékinformációs katalógus

VELUX megoldások egyedi igényekre szabva


2018. szeptember 06.

A VELUX Premium tetőtéri ablakok több tulajdonsága is egyénileg megválasztható

Tetőteret tervezni érdekes és izgalmas feladat, melynek során a különleges kialakítás mellett a tetőtér nyújtotta számos előnyt, a remek benapozást és kedvező fényeloszlást, az átszellőztetés és folyamatos friss levegő biztosításának lehetőségét is érdemes kihasználni átgondolt tervezéssel. A tetőn elhelyezett ablakok és ablakkombinációk játékos változatosságot kölcsönöznek a térnek, azonban az egyedi kialakítás néha egyedi termékek szükségességét eredményezi.

VELUX egyedi megoldások

A VELUX termékkínálat rendkívül széles, mégis előfordulhat, hogy a megtervezett/megálmodott kép az alap választékkal nem elérhető. Ilyen esetben sem kell kompromisszumot kötni vagy lemondani a VELUX minőségről, hiszen a Premium tetőtéri ablakok több tulajdonsága egyénileg megválasztható, árajánlat kérés alapján rendelhető.

Ha a külső képen igazítanánk...
Ha szeretnénk, hogy a tetőtéri ablak külső megjelenése másként mutasson a tetőn (jobban harmonizáljon a tetőfedő anyaggal), a standard takarólemezek helyett választható réz, titáncink vagy szinte bármilyen RAL színre festett alumínium változat. Hogy tökéletes legyen az összhang, az ablakok tetőszerkezethez való csatlakoztatásához szükséges burkolókeretek is elérhetőek ilyen kivitelben.

Ha a méret a lényeg...
Ha a tervezett állapot megvalósítására egyedi méretű ablakra van szükség, érdemes lehet a VELUX mérethálóra illeszkedő ablakban gondolkodni, de még eggyel tovább lépve - bizonyos méretkorlátokon belül - bármilyen egyedi méret legyártását biztosítani tudják. Egyedi gyártási specifikációt igénylő esetekben a gyárral történt egyeztetést követően tudnak árajánlatot készíteni, mely semmilyen kötöttséggel nem jár. Rendelést követően azonban az egyedi termékek - tekintettel arra, hogy személyes igényeknek megfelelően kerülnek legyártásra - nem visszáruzhatók. A VELUX garancia természetesen ugyanúgy érvényes.

VELUX egyedi megoldások

Használja Ön is a VELUX termékeket, további információért az alábbi linkre kattintva keresse fel weboldalukat: www.velux.hu/szakembereknek

A VELUX tetőtéri ablakok letölthető katalógusait megtalálja, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a VELUX Magyarország munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Cég
Székhely: H-1031 Budapest, Zsófia utca 1-3.
Telefon: +36 1 436 0601
Fax: +36 1 436 0605
E-mail:
Web: www.VELUX.hu
VELUX vevőszolgálat
  +36 1 436 0601
   
   
   
A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön és Fertőszentmiklóson, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon – a 300 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen járnak az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. Cégük célja, hogy termékeikkel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításaikon keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. Vállalatukat 2016 januárjában CSR Hungary Díjjal ismerték el, Biztonsági Kiválóság cselekvési programjáért.
További hírek a Tetőtéri ablakok termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Velux  egyedi  megoldások  tetőablak  tetőtéri  ablak  tetősík  ablak  Premium