proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor Minitec rendszer a kaposvári Szent Imre templomban


2018. május 14.

Az Uponor energiatakarékos padlófűtés rendszerei új építésekhez és felújításokhoz egyaránt használhatók

A kaposvári Szent Imre templom padlófűtés felújítása is az Uponor Minitec rendszerrel történt. A felújítás során felhasznált anyagok listáját a felújításáról készült rövid kisfilm végén találja.

Kattintson és nézze meg a szerelési videót a templom felújításáról az Uponor youtube csatornáján.A minimális, kb. 2,5 cm-es rendszervastagságnak köszönhetően (burkolattal együtt), az Uponor Minitec tökéletes választás rendszerfelújításokhoz. Az Uponor Minitec 9,9 x 1,1 mm-es PE-Xa csővezetékeket használ a rendszerhez. A Minitec rendszerlemez alja öntapadós, így egyszerű a telepítés. Az esztrich padlókiegyenlítő a rendszerlemezen kialakított réseken befolyik, így stabil kötést biztosít. Így alakul ki a kb. 15 mm-es rendszervastagság, amelyet a burkolat vastagsága emel még meg.
Uponor Minitec padlófűtés Az Uponor Minitec dióhéjban:
  • mindössze kb. egy centiméteres padlószint-emelkedés
  • minimális ráfordítás felújításkor
  • gyorsan felmelegedik, és rugalmasan követi a szabályozási igényeket
  • az Uponor PE-Xa kipróbált és tesztelt minősége
  • alacsony rendszerhőmérséklet
Uponor Minitec padlófűtés Az Uponor Minitec padlófűtés katalógusait letöltheti, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
További hírek a Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Uponor  Minitec  padlófűtés  felújítás  Uponor  Minitec  rendszer  padlófűtés  energiatakarékos  padlófűtés