proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor padlófűtési megoldások sportlétesítményekhez


2013. október 10.

Kellemes és higiénikus környezetet teremtenek bármilyen sporthoz

Az Uponor kiemelt figyelmet fordít a sportcsarnokok fűtésére is. Speciális megoldásai világszerte elterjedtek, számos létesítményben megtalálhatóak.


Az Uponor padlófűtési megoldásai sportcsarnokok esetében is kellemes és higiénikus környezetet teremtenek bármilyen sporthoz. A speciális padlófűtési rendszer ’láthatatlan’ és bármely rugalmas padlóhoz alkalmazható, ezért nem jelent korlátot semmilyen speciális sporttevékenység gyakorlásában. Nem állít akadályt sem az építészek, sem a feladathoz kapcsolódó egyéb szakemberek számára sem. Az alacsonyabb fűtési előremenő hőmérsékletnek köszönhetően kevesebb az energiafelhasználás, a komfortérzet pedig magasabb.

Az Uponor lengőpadló fűtési rendszer rendszerint 25x2,3 mm Uponor PE-Xa csővezetékekből áll, csőbilincsekbe (Uponor szabadalom) kerül telepítésre, és közvetlenül az álpadló alá szerelik be. Más rugózásos padlófűtési rendszerekkel ellentétben, melyeknél a csővezetékeket a szigetelőrétegre rögzítik, az Uponor megoldása lehetővé teszi alacsony költségű (pl. ásványgyapot) hőszigetelés alkalmazását, hogy a padlószerkezet összköltsége jelentősen csökkenjen. Számos projekt tapasztalata alapján elmondható, hogy a legjobb eredmény úgy érhető el, ha a vezetékeket a padlószerkezetbe integrálják, a fűtőköröket pedig Tichelmann elv szerint alakítják ki.Az Uponor sportpadlófűtésről bővebben olvashat, ah a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Uponor sportpadlófűtés

Az Uponor sportpadló fűtés sportcsarnokokhoz használható felületfűtési rendszer, amely számos tekintetben felülmúlja a hagyományos fűtési rendszereket. A padló alatt láthatatlanul elhelyezett rendszer láthatatlan hőkomfortot nyújt, méghozzá olyan rendszerelemek nélkül, amelyek szűkítenék a rendelkezésre álló teret, vagy amelyek sérülésveszélyt rejtenének a felhasználók számára. Mivel a rendszer teljesen rejtett, nem lehet benne sérülést okozni (például labdajáték során az erőhatásokkal). Energiatakarékos, alacsony hőmérsékletű fűtési rendszer, tökéletesen alkalmas a megújuló energiaforrásokkal történő alkalmazásra. A rendszer padlóban elhelyezett elemei nem igényelnek karbantartást, így jelentős mértékben csökkennek az üzemeltetési költségek.

Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
További hírek a Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  padlófűtés  Uponor  sportlétesítmény  lengőpadló  fűtés  PE-Xa  csővezeték  sportpadlófűtés