proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor padlófűtési megoldások sportlétesítményekhez


2013. október 10.

Kellemes és higiénikus környezetet teremtenek bármilyen sporthoz

Az Uponor kiemelt figyelmet fordít a sportcsarnokok fűtésére is. Speciális megoldásai világszerte elterjedtek, számos létesítményben megtalálhatóak.


Az Uponor padlófűtési megoldásai sportcsarnokok esetében is kellemes és higiénikus környezetet teremtenek bármilyen sporthoz. A speciális padlófűtési rendszer ’láthatatlan’ és bármely rugalmas padlóhoz alkalmazható, ezért nem jelent korlátot semmilyen speciális sporttevékenység gyakorlásában. Nem állít akadályt sem az építészek, sem a feladathoz kapcsolódó egyéb szakemberek számára sem. Az alacsonyabb fűtési előremenő hőmérsékletnek köszönhetően kevesebb az energiafelhasználás, a komfortérzet pedig magasabb.

Az Uponor lengőpadló fűtési rendszer rendszerint 25x2,3 mm Uponor PE-Xa csővezetékekből áll, csőbilincsekbe (Uponor szabadalom) kerül telepítésre, és közvetlenül az álpadló alá szerelik be. Más rugózásos padlófűtési rendszerekkel ellentétben, melyeknél a csővezetékeket a szigetelőrétegre rögzítik, az Uponor megoldása lehetővé teszi alacsony költségű (pl. ásványgyapot) hőszigetelés alkalmazását, hogy a padlószerkezet összköltsége jelentősen csökkenjen. Számos projekt tapasztalata alapján elmondható, hogy a legjobb eredmény úgy érhető el, ha a vezetékeket a padlószerkezetbe integrálják, a fűtőköröket pedig Tichelmann elv szerint alakítják ki.Az Uponor sportpadlófűtésről bővebben olvashat, ah a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Uponor sportpadlófűtés

Az Uponor sportpadló fűtés sportcsarnokokhoz használható felületfűtési rendszer, amely számos tekintetben felülmúlja a hagyományos fűtési rendszereket. A padló alatt láthatatlanul elhelyezett rendszer láthatatlan hőkomfortot nyújt, méghozzá olyan rendszerelemek nélkül, amelyek szűkítenék a rendelkezésre álló teret, vagy amelyek sérülésveszélyt rejtenének a felhasználók számára. Mivel a rendszer teljesen rejtett, nem lehet benne sérülést okozni (például labdajáték során az erőhatásokkal). Energiatakarékos, alacsony hőmérsékletű fűtési rendszer, tökéletesen alkalmas a megújuló energiaforrásokkal történő alkalmazásra. A rendszer padlóban elhelyezett elemei nem igényelnek karbantartást, így jelentős mértékben csökkennek az üzemeltetési költségek.

Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
További hírek a Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  padlófűtés  Uponor  sportlétesítmény  lengőpadló  fűtés  PE-Xa  csővezeték  sportpadlófűtés