Uponor padlófűtési megoldások sportlétesítményekhez

Kellemes és higiénikus környezetet teremtenek bármilyen sporthoz

Az Uponor kiemelt figyelmet fordít a sportcsarnokok fűtésére is. Speciális megoldásai világszerte elterjedtek, számos létesítményben megtalálhatóak.
Az Uponor padlófűtési megoldásai sportcsarnokok esetében is kellemes és higiénikus környezetet teremtenek bármilyen sporthoz. A speciális padlófűtési rendszer ’láthatatlan’ és bármely rugalmas padlóhoz alkalmazható, ezért nem jelent korlátot semmilyen speciális sporttevékenység gyakorlásában. Nem állít akadályt sem az építészek, sem a feladathoz kapcsolódó egyéb szakemberek számára sem. Az alacsonyabb fűtési előremenő hőmérsékletnek köszönhetően kevesebb az energiafelhasználás, a komfortérzet pedig magasabb.

Az Uponor lengőpadló fűtési rendszer rendszerint 25x2,3 mm Uponor PE-Xa csővezetékekből áll, csőbilincsekbe (Uponor szabadalom) kerül telepítésre, és közvetlenül az álpadló alá szerelik be. Más rugózásos padlófűtési rendszerekkel ellentétben, melyeknél a csővezetékeket a szigetelőrétegre rögzítik, az Uponor megoldása lehetővé teszi alacsony költségű (pl. ásványgyapot) hőszigetelés alkalmazását, hogy a padlószerkezet összköltsége jelentősen csökkenjen. Számos projekt tapasztalata alapján elmondható, hogy a legjobb eredmény úgy érhető el, ha a vezetékeket a padlószerkezetbe integrálják, a fűtőköröket pedig Tichelmann elv szerint alakítják ki.
Az Uponor sportpadlófűtésről bővebben olvashat, ah a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Uponor sportpadlófűtés
 
Uponor sportpadlófűtés

Az Uponor sportpadló fűtés sportcsarnokokhoz használható felületfűtési rendszer, amely számos tekintetben felülmúlja a hagyományos fűtési rendszereket. A padló alatt láthatatlanul elhelyezett rendszer láthatatlan hőkomfortot nyújt, méghozzá olyan rendszerelemek nélkül, amelyek szűkítenék a rendelkezésre álló teret, vagy amelyek sérülésveszélyt rejtenének a felhasználók számára. Mivel a rendszer teljesen rejtett, nem lehet benne sérülést okozni (például labdajáték során az erőhatásokkal). Energiatakarékos, alacsony hőmérsékletű fűtési rendszer, tökéletesen alkalmas a megújuló energiaforrásokkal történő alkalmazásra. A rendszer padlóban elhelyezett elemei nem igényelnek karbantartást, így jelentős mértékben csökkennek az üzemeltetési költségek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...