proidea.hu online termékinformációs katalógus

Szerelési videó az Uponor előszigetelt távvezetékeihez


2019. március 18.

Modern, előszigetelt Uponor Ecoflex csővezetékek távvezeték rendszerekhez

Az előszigetelt Uponor Ecoflex csövek megbízható, innovatív, rugalmas és költséghatékony megoldást biztosítanak különféle folyadékok szállításához. Ez a rendszer kielégíti a vízellátás és a távhő-ellátás minden követelményét. Az alapanyag tulajdonságai biztosítják a hosszú élettartamot, a csövek kis tömegűek és rugalmasak, így gyorsan és könnyedén szerelhetők terepakadályok esetén is.

Ezen rendszer előnye a könnyű szerelhetőség, melyet új szerelési videó mutat be 7 lépésben.

Az Uponor előszigetelt Ecoflex csővezetékeket biztosít fűtési és hűtési hálózatokhoz. Ezek távvezetékként használhatók a szekunder oldali távfűtési hálózatokhoz, társasházakhoz, bioenergia- és biogázüzemekhez, valamint távhűtési hálózatokhoz is. A távvezeték-szerelés gyorsan és hatékonyan megoldható még a legnehezebb körülmények között is.


Az Uponor előszigetelt Ecoflex csővezeték letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha bővebb információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
További hírek a Közművezetékek, közművédő elemek termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Modern  előszigetelt  Uponor  Ecoflex  csővezetékek  távvezeték  rendszer  távfűtés  távhő  távhővezeték