Új videó a TA-Slider szelepmozgatóról

A TA-Slider beállítása a TA-Dongle és a HyTune alkalmazás segítségével

Az IMI Hydronic Engineering legújabb termékbemutató videója a TA-Slider szelepmozgató konfigurálásának részletes bemutatásával foglalkozik.

A bevezetőben a hagyományos szelepmozgatók beállításáról esik szó. Egy szelepmozgató konfigurálását hozzá kell igazítani ahhoz a vezérlőrendszerhez, amelybe a szelepmozgatót beillesztik. Hagyományos szelepmozgatók esetén ehhez ki kell nyitni a szelepmozgató készülékházát vagy burkolatát, és hozzá kell férni a DIP kapcsolókból vagy áthidaló kapcsolókból álló sorhoz, majd a kapcsoló egyenkénti mozgatásával lehet elvégezni a kívánt konfigurációs módosítást. A művelethez nem elég egy szerszám, hanem szükségünk van dokumentációra is, amelyből kiderül, melyik DIP kapcsolót kell átállítani a szelepmozgatón beállítani kívánt funkció életbe léptetéséhez. Ezen kívül a beállítás közben a szelepmozgatónak csatlakoznia kell a tápfeszültséghez, mert csak így ellenőrizhető a konfigurálás hatása.

Ez a konfigurálás a múlté.

Az IMI Hydronic Engineering által nemrég bemutatott, új TA-Slider szelepmozgatók szerszámok, telepítési utasítások és tápfeszültség csatlakoztatása nélkül, TA-Dongle és a HyTune alkalmazás segítségével feleannyi idő alatt üzembe helyezhetők, és a felhasználó 200 beállítási paraméter közül választhat. Az alábbi videóban mindezekről szemléletes és részletes információk kaphatók:A TA-Slider digitálisan konfigurálható szelepmozgatók katalógusait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az IMI International Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
IMI TA-Slider szelepmozgatók
 
IMI TA-Slider szelepmozgatók

Az egyedi digitális beállítási lehetőségeknek köszönhetően a TA-Slider a legrugalmasabban alakítható szelepmozgató termékcsalád a piacon, amely minden épületautomatizálási rendszerhez hozzáilleszthető. Követve a rendszerkialakítás és a paraméterek valósidejű változásait, a teljesen digitális konfigurálás miatt lehetővé válik a beállítások finomhangolása is. Ezen felül, az IP54 tanúsítvány igazolja a vízzel és porrészecskékkel szembeni tartós védelmét, aminek köszönhetően gondoskodni lehet a szerviz- és karbantartási költségek féken tartásáról, és a szelepmozgatók hosszú élettartamáról, így bármilyen projekthez magas hozzáadott érték biztosítható. A telepítési pozíciókat nagyobb fokú szabadsággal választhatja meg, különösen a TA-Slider 160 és 500 fogyasztói szelepmozgatók esetében, amelyek 360°-os kompatibilitással rendelkeznek, és telepíthetőek a fogyasztói szelepekkel, lefelé álló helyzetben, amire általában mennyezeteknél lehet szükség.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Épületgépészeti automatika
Épületgépészeti automatika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...