TOPWET tetőkiegészítők

TOPWET tető kiegészítők

Megbízható, könnyen alkalmazható eszközkészlet tető vízelvezetéshez, csomópontok kialakításához

A víz szalad…
A lapos tetők szigetelésének egyik legkardinálisabb pontja a vízelvezetés, illetve az ebben érintett csomópontok. A hagyományos pontra lejtés kezelése úgymond egyszerű helyzetet szül, azonban az ejtőcsövek csatlakoztatása, az esetlegesen – olykor többszörösen – összetett rétegrendek kezelése, a szigetelő gallérok beépítése és az egyes kiegészítők felhasználása egy ilyen aprócska csomópontot is azonnal reflektorfénybe helyez.

A TOPWET tetőkiegészítők az ilyen és ezekhez hasonló helyzetekhez biztosítanak megbízható, könnyen alkalmazható eszközkészletet. A poliamid folyóka- és kéménytestek integrált – az elemtestbe belesütött – gallérozással rendelkeznek, így a rugalmasabb polimer szigetelések esetén is jóval stabilabb csomópontképzést tesznek lehetővé, mint szorítóperemes társaik. A biztonságot tovább növeli, hogy minden tetőelem saját rögzítőfülekkel rendelkezik, így nem kell a vízszigetelő rétegben elhelyezni a mechanikai rögzítést.

További könnyebbség, hogy a folyókák esetében csak mechanikusan oldható lombkosarak kerültek elhelyezésre, a jegesedést meggátló fűtőszál gyárilag felszerelve is kérhető.

Tekintettel arra, hogy az építőipari igények igen változatosak, az egyes tetőelemek méreteit egyedi megrendelések alapján 2 m csőhosszig változtathatjuk, a szigetelő gallért pedig az adott szigetelő rendszerhez igazíthatjuk.

A TOPWET termékkör másik legismertebb eleme a méretpontosan előre gyártott TWUT/TWOT PVC – és most már TPO/FPO – gallér, amely jelenleg minden, az építőiparban járatos kör és négyzetszelvényre kérhető, így akár a teraszok, erkélyek, akár a szolár rendszerek letalpalása teljes biztonsággal kialakítható a szigetelés síkjában.

Kéttagú összefolyó kialakítás TOPWET tetőösszefolyókkal:

 

A hírben szereplő termékek
TOPWET tető víznyelők és víznyelő csonkok
 
TOPWET tető víznyelők és víznyelő csonkok

Lapostetők vízelvezetéséhez. A hőszigetelt függőleges tető víznyelő alaptípus PA6 poliamid kétfalú szerkezet. Vízszigetelő szalagba, lemezbe vagy párazáró fóliába integrált gallérral, védőkosárral. DN 70, DN 100, DN 125 és DN 150 átmérőjű függőleges tető lefolyókra való közvetlen csatlakozás. A vízszintes víznyelő kiegészítő típus DN 70, DN 100 és DN 125 átmérőjű vízszintes csőhálózatra való közvetlen csatlakozással. Csökkentett építési magasság hőszigetelt tetők esetében.

CAD
BIM
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
TOPWET tömítő gallérok - csőszerelvények
 
TOPWET tömítő gallérok - csőszerelvények

Csőszerelvények PVC szigetelésekhez. Köralakú és szögletes átvezetésekhez. Az összes szerelvény 150 mm magasságú.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Tetőösszefolyók, tetőfolyókák, tetővíztelenítő rendszerek
Tetőösszefolyók, tetőfolyókák, tetővíztelenítő rendszerek
Falátvezetések, födémátvezetések
Falátvezetések, födémátvezetések
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Vízszigetelések
Vízszigetelések
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...