proidea.hu online termékinformációs katalógus

Infra padlófűtés alkalmazása 10 méteres belmagasságú helyiségben


2019. április 11.

Az elmúlt egy év infrafűtési tapasztalatai a Táncosok klubja táncstúdióban

A Toma Family Mobil Kft. rendszeresen megkérdezi ügyfeleit arról, hogy mi a véleményük az általuk telepített fűtési rendszerről.
Szabolcs a Táncosok klubja táncstúdió tulajdonosa örömmel nyilatkozott a télen szerzett pozitív tapasztalatairól. Sőt, még lehetőséget is biztosít minden érdeklődőnek, hogy elmenjenek hozzájuk és működés közben próbálják ki a fűtési rendszert.

A helyiség eredeti fűtési rendszer nem volt képes felfűteni ezt a hatalmas légteret és magasságot. Emiatt egy hatékonyabb fűtési rendszerre volt szükség, ez pedig az infrafűtés volt. Az infra technológiának köszönhetően a rendszer közvetlenül a táncosokat melegíti fel, nagyon kellemes hőmérsékletet biztosítva a padlón lévő táncosoknak is. Rövid időn belül az a hír terjedt el Budapesten a tanulók közt, hogy "ide gyere táncolni, mert itt meleg van".

A bárki számára ingyenes kipróbálási lehetőség helyszíne: Budapest, 1135, Reitter Ferenc utca 27.A harmadik generációs infra fűtőfólia letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Toma Family Mobil Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Harmadik generációs infra fűtőfilm

2015 legnagyobb újítása a harmadik generációs intelligens fűtófólia. A termék különleges technológiával, és speciális anyagok felhasználásával készült, ezért képes gazdaságosabban, kisebb energia felhasználással működni korábbi más fűtőfóliákhoz képest.
Legfőbb tulajdonsága az új infra fóliának, hogy önszabályozó tulajdonsággal rendelkezik. Korábbi termékeknél padlófűtés esetén 4-5 cm légrést kellett biztosítani a padló és a bútorok között (ennek hiányában magas hőmérséklet keletkezik, ami a padló és berendezési tárgyak rövidebb élettartamához vezet). A harmadik generáció esetében ez nem szükséges. A fűtőfólia használható egyedi vagy kiegészítő fűtésként.
Az új, harmadik generációs fűtőfilm vastagsága: 0,338 mm, teljesítménye: 240 W/m2. Gazdaságosság a korábbi fűtőfóliához képest: 25 %.
Felhasználási terület: padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés.


Cég
Telephely: 1138 Budapest, Úszódaru u. 10. 1/12.
Telefon: +36 20 400 7400
E-mail:
Web: www.futofolia.hu
Web: www.iqotthon.hu
Tóth Tamás
ügyvezető +36 20 400 7400
   
   
   
A Toma Family Mobil Kft. vezette be a magyarországi piacra a legkorszerűbb, legmagasabb elvárásoknak is megfelelő fűtésrendszert, a harmadik generációs intelligens fűtőfóliát. Az elektromos fűtés korábban még rendelkezett néhány hátrányos tulajdonsággal, mint a magas fogyasztás, a kényelmetlenség vagy a környezetvédelmi szempontok háttérbe szorítása. A harmadikgenerációs fűtőfóliával azonban az infrafűtés maga mögött tudhatja ezeket a hiányosságokat.
Elsődleges rendszerként az infrafűtés különféle módokon alkalmazható. Használható mint padlófűtés vagy mint fal-, illetve mennyezetfűtés.
További hírek az Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Toma  Family  harmadik  generációs  fűtőfilm  fűtőfólia  infra  fűtőfilm  intelligens  fűtőfólia  infrafűtés  padlófűtés  táncosok  klubja  táncstúdió