proidea.hu online termékinformációs katalógus

Drónnal készült Terrán referencia videó a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központról


2017. március 06.

A fedést és alátétfedést Terrán Rundo betoncseréppel és a Terrán tetőrendszer elemeivel építették meg

A martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ Lukács Péter és Horváth Bálint tervei alapján valósult meg. Martonvásár eddig nem rendelkezett művelődési házzal, bár kulturális élete Beethoven közel 200 éves látogatásai óta is töretlenül zajlik. A Brunszvik-kastély parkjával szemben áll Brunszvik Teréz óvodaalapító unokaöccse, Brunszvik Géza által épített óvodaépület. A műemlék épület könyvtárként működik, mellé építették fel az Óvodamúzeumot (amely otthont ad az óvodapedagógiai tárlatnak, ami eddig a kastélypark egyik leromlott épületében várta a végső elhelyezést) és a kulturális központot az új főtérrel együtt.

Az egész komplexum a természetes megjelenés és az egyszerű nemesség jegyében épült fel és újult meg. A koncepcióhoz leginkább a Terrán tégla színű, ColorSystem bevonatú, kettős ívesvágású Rundo tetőcserepe illeszkedett leginkább, ezért az elkészült központ fedését és alátétfedését Terrán Rundo betoncseréppel és tetőrendszer elemek felhasználásával építette meg Pudelka Krisztián ácsmester, Terrán Tetőspecialista.
A szakember rendszerelméletét és kiemelkedő tetőépítési megoldását az ÉMSZ (Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége) az Év Tetője Nívódíj Pályázatának betoncserép kategóriájában megosztott díjjal jutalmazta.

A díjnyertes tetőről egyedülálló élményt nyújtó, eddig sosem látott nézetekből is megtekinthető, drónnal készült felvételt az alábbi videón nézheti meg.


A Terrán Rundo tetőcserép és a Terrán tetőkiegészítő rendszerek letölthető katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva találja meg. Amennyiben további információt szeretne kérni a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.
Telefon: +36 69 569 950
Fax: +36 69 569 953
E-mail:
Web: http://www.terranteto.hu
Takaró Gábor
alkalmazástechnikai vezető  
   
   
   
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. csaknem 90 éves gyártástechnológiai és formatervezési tapasztalattal készít betoncserepet és teljes tetőfedési rendszert európai színvonalon. A magyar tulajdonú vállalkozás széles modell- és színválasztékával különleges egyedi megoldásokat és kiváló minőséget kínál több generáció számára. Országos értékesítő hálózatuk tagjai teljes körű és ingyenes szolgáltatási csomaggal várják az építkezőket és a beruházókat.
Kulcsszavak:  Terrán  tető  tetőfedés  alátétfedés  Rundo  beton  tetőcserép  betoncserép  tetőrendszer  tetőkiegészítők  Martonvásár  Brunszvik-Beethoven  Kulturális  Központ