Drónnal készült Terrán referencia videó a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központról

A fedést és alátétfedést Terrán Rundo betoncseréppel és a Terrán tetőrendszer elemeivel építették meg

A martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ Lukács Péter és Horváth Bálint tervei alapján valósult meg. Martonvásár eddig nem rendelkezett művelődési házzal, bár kulturális élete Beethoven közel 200 éves látogatásai óta is töretlenül zajlik. A Brunszvik-kastély parkjával szemben áll Brunszvik Teréz óvodaalapító unokaöccse, Brunszvik Géza által épített óvodaépület. A műemlék épület könyvtárként működik, mellé építették fel az Óvodamúzeumot (amely otthont ad az óvodapedagógiai tárlatnak, ami eddig a kastélypark egyik leromlott épületében várta a végső elhelyezést) és a kulturális központot az új főtérrel együtt.

Az egész komplexum a természetes megjelenés és az egyszerű nemesség jegyében épült fel és újult meg. A koncepcióhoz leginkább a Terrán tégla színű, ColorSystem bevonatú, kettős ívesvágású Rundo tetőcserepe illeszkedett leginkább, ezért az elkészült központ fedését és alátétfedését Terrán Rundo betoncseréppel és tetőrendszer elemek felhasználásával építette meg Pudelka Krisztián ácsmester, Terrán Tetőspecialista.
A szakember rendszerelméletét és kiemelkedő tetőépítési megoldását az ÉMSZ (Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége) az Év Tetője Nívódíj Pályázatának betoncserép kategóriájában megosztott díjjal jutalmazta.

A díjnyertes tetőről egyedülálló élményt nyújtó, eddig sosem látott nézetekből is megtekinthető, drónnal készült felvételt az alábbi videón nézheti meg.

A Terrán Rundo tetőcserép és a Terrán tetőkiegészítő rendszerek letölthető katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva találja meg. Amennyiben további információt szeretne kérni a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.
A hírben szereplő termékek
Terrán Rundo tetőcserép - tégla
 
Terrán Rundo tetőcserép

A Rundo termékvonal elemei nagy végszilárdságú, anyagában színezett betonból készülnek, speciális felületi védőréteggel ellátva. A cserepek felrakása előtt a cserép hátoldalán lévő szilikoncsíkokat el kell távolítani a fedés pontos kialakítása érdekében. Letisztult látvány és üde természetesség. A modern kor építészeti igényeit követő, de továbbra is a klasszikus stílust kedvelők választása.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Terrán tetőbiztonsági rendszerelemek
 
Terrán tetőbiztonsági rendszerelemek

A rendszerelemek beépítése a tetőszerkezet összköltségének néhány százalékát teszi ki, azonban a tető használati értékét és élettartamát jelentősen megnöveli.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Tetőbiztonsági elemek, kiegészítők
Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...