Szennyvízelvezető csövek szakszerű szerelése

A műanyag csövek műszaki tulajdonságai jelentősen eltérnek a korábban általánosan elterjedt öntöttvas csövektől

Szennyvízelvezető csövek szakszerű szerelése
Szennyvízelvezető csövek szakszerű szerelése
 
A szennyvízelvezető csövek manapság elsősorban olyan műanyagokból (PP vagy PE) készülnek, amelyek a tágulási viselkedésük (hosszváltozás), illetve szilárdságuk (stabilitás nyomó igénybevétel esetén) szempontjából jelentősen eltérnek a korábban általánosan elterjedt öntöttvas csövektől. A felhasznált anyagok tulajdonságaival együtt a szakszerű, biztonságos rögzítésre vonatkozó követelmények is változnak. Igen fontos a hosszváltozások megfelelő figyelembevétele és lehetővé tétele, mert különben súlyos károk következhetnek be. A zavaró zajok megelőzése érdekében gondoskodni kell a hatásos zajleválasztásról is.
A többemeletes épületekben kiegészítő támaszokkal/fixpontokkal kell az ejtőcsöveket rögzíteni. Amennyiben sikerül ezeket a szennyvízelvezető csövek hangszigetelésére és rögzítésére vonatkozó lényeges alapszabályokat már a tervezésnél figyelembe venni, akkor semmi sem állhat az optimális kivitelezés útjába.

A MÜPRO lefolyócső csatlakozók letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a MÜPRO Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
MÜPRO lefolyócső csatlakozók

A speciálisan SML-csövekhez kifejlesztett csőcsatlakozók ideálisan alkalmasak házak és épületek vízelvezetésére – mind kültéren, mind beltérben. A Mono csőcsatlakozóval a cső- és ívelemek gyorsan és racionálisan, mindössze egyetlen zárócsavarral összeköthetők, a Duplo kétcsavaros csőcsatlakozó pedig az SML-vízelvezető rendszerek javításánál és átalakításánál tesz jó szolgálatot.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Lefolyócsőrendszerek
Lefolyócsőrendszerek
Műanyag csőrendszerek
Műanyag csőrendszerek
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Rögzítéstechnika
Rögzítéstechnika

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...