A Sikafloor Garage epoxigyanta padlóbevonat alkalmazása

Professzionális padlóburkolat szakszerű házi kivitelezéssel

Az epoxigyanta padlóbevonatok évek óta a nagy közösségi terek dizájnereinek praktikus választása. Találkozhatunk ezekkel a plázák parkolóiban, nagy teherbírásnak kitett folyosókon, a jó nevű üzletek csillogó, a márka színeit visszaadó padlóinál, vagy a kórházak naponta többször, gépekkel tisztított várótermeiben. Nem véletlen a választás: az epoxigyanta sokoldalú felhasználást, gyors kivitelezést, látványos színpalettát, tartós, esztétikus megoldást kínál a bevonatképzésre.

A Sikafloor Garage epoxigyanta védőbevonat ezeket a professzionális előnyöket teszi elérhetővé az otthoni burkolatkialakítás során. Amikor a garázs burkolatának kiválasztásáról döntünk, fontos, hogy nagy teherbírású, tartós, a vegyi hatásoknak is ellenálló, repedésmentes, és nem utolsósorban szép, színes, tetszetős burkolatunk legyen.

A Sika fejlesztőit a sokoldalú felhasználás mellett a komfortérzet növelése is motiválta akkor, amikor a Sikafloor Garage termékfejlesztésének fókuszába a színpaletta mellett a szakszerű házi kivitelezési lehetőséget helyezte.

A Sikafloor Garage epoxigyanta burkolatrendszer univerzális megoldás:

  • gyorsan, akár 2-4 nap alatt szép burkolat hozható vele létre
  • akár saját kezűleg kivitelezhető
  • nem csak a garázsban, hanem műhelyekben, mosókonyhákban, folyosók vagy többfunkciós helyiségek biztonságos, tartós burkolását is lehetővé teszi

Emellett minden olyan helyiségben alkalmazható, ahol fontos, hogy repedésmentes, tartós, vegyi anyagoknak ellenálló, pormentes, könnyen tisztítható és nagy kopásállóságú legyen a padlóburkolat.

A termék kiválóan alkalmazható már meglévő betonra, cementesztrichre vagy epoxigyanta habarcsra, így a Sikafloor Garage burkolatrendszer bátran választható felújításkor is.

A Sikafloor Garage padlóbevonat költséghatékony, látványos és gyors megoldást biztosít, ami hosszú távon szolgálja az igényeinket.

Tekintse meg a Sikafloor Garage epoxigyanta padlóbevonat szakszerű felhasználását bemutató kisfilmet!

A hírben szereplő termékek

 
Sikafloor Garage kétkomponensű epoxigyanta

Kétkomponensű, vizes bázisú, színes epoxigyanta bevonat normál és középnehéz mechanikai és vegyi igénybevételhez garázsokban, mosókonyhákban és nedves helyiségekben, pincékben, alagsorokban, tárolókban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Új Sikafloor® Garage színes epoxigyanta padlóbevonat
Kopásálló, páraáteresztő bevonat garázs-, raktár vagy műhely padlóra
Új Sikafloor® Garage színes epoxigyanta padlóbevonat

Kategóriák

Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...