proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Sikafloor Garage epoxigyanta padlóbevonat alkalmazása


2019. augusztus 29.

Professzionális padlóburkolat szakszerű házi kivitelezéssel

Az epoxigyanta padlóbevonatok évek óta a nagy közösségi terek dizájnereinek praktikus választása. Találkozhatunk ezekkel a plázák parkolóiban, nagy teherbírásnak kitett folyosókon, a jó nevű üzletek csillogó, a márka színeit visszaadó padlóinál, vagy a kórházak naponta többször, gépekkel tisztított várótermeiben. Nem véletlen a választás: az epoxigyanta sokoldalú felhasználást, gyors kivitelezést, látványos színpalettát, tartós, esztétikus megoldást kínál a bevonatképzésre.

A Sikafloor Garage epoxigyanta védőbevonat ezeket a professzionális előnyöket teszi elérhetővé az otthoni burkolatkialakítás során. Amikor a garázs burkolatának kiválasztásáról döntünk, fontos, hogy nagy teherbírású, tartós, a vegyi hatásoknak is ellenálló, repedésmentes, és nem utolsósorban szép, színes, tetszetős burkolatunk legyen.

A Sika fejlesztőit a sokoldalú felhasználás mellett a komfortérzet növelése is motiválta akkor, amikor a Sikafloor Garage termékfejlesztésének fókuszába a színpaletta mellett a szakszerű házi kivitelezési lehetőséget helyezte.

A Sikafloor Garage epoxigyanta burkolatrendszer univerzális megoldás:
  • gyorsan, akár 2-4 nap alatt szép burkolat hozható vele létre
  • akár saját kezűleg kivitelezhető
  • nem csak a garázsban, hanem műhelyekben, mosókonyhákban, folyosók vagy többfunkciós helyiségek biztonságos, tartós burkolását is lehetővé teszi
Emellett minden olyan helyiségben alkalmazható, ahol fontos, hogy repedésmentes, tartós, vegyi anyagoknak ellenálló, pormentes, könnyen tisztítható és nagy kopásállóságú legyen a padlóburkolat.

A termék kiválóan alkalmazható már meglévő betonra, cementesztrichre vagy epoxigyanta habarcsra, így a Sikafloor Garage burkolatrendszer bátran választható felújításkor is.

A Sikafloor Garage padlóbevonat költséghatékony, látványos és gyors megoldást biztosít, ami hosszú távon szolgálja az igényeinket.

Tekintse meg a Sikafloor Garage epoxigyanta padlóbevonat szakszerű felhasználását bemutató kisfilmet! 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 6.
Telefon: +36 1 371 2020
Fax: +36 1 371 2022
E-mail:
Web: http://hun.sika.com/
Berecz András
üzletágvezető +36 30 954 5631
   
   
   
A Sika cég Magyarországon 1993 előtt információs és szervízirodaként működött, azt követően Korlátolt Felelősségű Társaságként. 1997 decemberéig a Sika Plastiment GmbH (Ausztria) leányvállalata, 1998. január 1-jétől a Sika AG tagjaként közvetlenül svájci leányvállalat. Széles termékskálájában megtalálhatók az adalékszerek, készhabarcsok, betonjavító anyagok, padlórendszerek, hídszigetelési rendszerek, korrózió elleni védőbevonatok, fugaszalagok, tetőszigetelési rendszerek, ipari ragasztó- és tömítőanyagok. A Sika különböző országokban működő vállalatai és leányvállalatai rendelkeznek az ISO 9001, illetve ISO 14001 szabványok szerinti minősítéssel.
Márkanevek: Sika, Schönox, Sikalastic, Sikagard, FastFix, SikaCeram
Hír
Új Sikafloor® Garage színes epoxigyanta padlóbevonat
2014.03.27    
További hírek az Ipari padlók, ipari padlóbevonatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Sika  Sikafloor  Garage  kétkomponensű  epoxigyanta  padlóbevonat  műgyanta  padlóburkolat