A ROCKWOOL Ecorock homlokzati hőszigetelő rendszer videós kivitelezési útmutatója

A komplex megoldást biztosító rendszer egyaránt alkalmazható új építéseknél és felújításoknál

A szigetelés nélküli házak homlokzatának felületein távozik szinte a legtöbb hő az épületekből (hőveszteség). A homlokzatok megfelelő hőszigetelésével nemcsak a falakon keresztül kiáramló hő mennyisége, hanem az épület üzemeltetési költsége is csökkenthető - ez alacsonyabb fűtésszámlát jelent. Ezt a tényt az egyre növekvő energiaárak idején mindenképpen érdemes figyelembe venni. Az épületek hőszigetelésre költött pénzt ezért nem egyszerű költségtételként, hanem egyfajta hosszútávú - épületbe történő - befektetésként célszerű kezelni.

A legelterjedtebb homlokzati hőszigetelési módszer hazánkban az ún. vakolható homlokzati hőszigetelő rendszer alkalmazása. Ez a rendszer a szakértők körében "ETICS" néven ismert (External Thermal Insulation Composite System).

Nézze meg a következő videót és ismerje meg a ROCKWOOL által gyártott és ajánlott Ecorock homlokzati hőszigetelő rendszert!

Az Ecorock homlokzati hőszigetelő rendszer letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a ROCKWOOL Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Kőzetgyapot szigetelések
Kőzetgyapot szigetelések
Homlokzati hőszigetelő rendszerek
Homlokzati hőszigetelő rendszerek
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...