proidea.hu online termékinformációs katalógus

A ROCKWOOL Ecorock homlokzati hőszigetelő rendszer videós kivitelezési útmutatója


2016. június 24.

A komplex megoldást biztosító rendszer egyaránt alkalmazható új építéseknél és felújításoknál

A szigetelés nélküli házak homlokzatának felületein távozik szinte a legtöbb hő az épületekből (hőveszteség). A homlokzatok megfelelő hőszigetelésével nemcsak a falakon keresztül kiáramló hő mennyisége, hanem az épület üzemeltetési költsége is csökkenthető - ez alacsonyabb fűtésszámlát jelent. Ezt a tényt az egyre növekvő energiaárak idején mindenképpen érdemes figyelembe venni. Az épületek hőszigetelésre költött pénzt ezért nem egyszerű költségtételként, hanem egyfajta hosszútávú - épületbe történő - befektetésként célszerű kezelni.

A legelterjedtebb homlokzati hőszigetelési módszer hazánkban az ún. vakolható homlokzati hőszigetelő rendszer alkalmazása. Ez a rendszer a szakértők körében "ETICS" néven ismert (External Thermal Insulation Composite System).

Nézze meg a következő videót és ismerje meg a ROCKWOOL által gyártott és ajánlott Ecorock homlokzati hőszigetelő rendszert!


Az Ecorock homlokzati hőszigetelő rendszer letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a ROCKWOOL Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-8300 Tapolca, Keszthelyi út 53.
Telefon: +36 1 225 2405
Fax: +36 1 225 2401
E-mail:
Web: www.rockwool.hu
Lestyán Mária
tanácsadó mérnök  
ROCKWOOL Ügyfélszolgálat  
  +36 1 225 2405
   
A ROCKWOOL vállalatcsoport a világ vezető szállítója a kőzetgyapot termékek terén. Küldetésük, hogy vevőik számára preferált szállítókká váljanak versenyképes márkatermékeikkel, beleértve a szaktanácsadást is, és eközben hozzááruljanak az energiahatékonyság, a tűzbiztonság, a jobb akusztika és a beltéri klíma megvalósulásához.
Kulcsszavak:  ROCKWOOL  Ecorock  homlokzati  hőszigetelő  rendszer  hőszigetelés