proidea.hu online termékinformációs katalógus

A RENOLIT ALKORPLAN XTREME medencefólia család már közösségi úszómedencéknél is használható


2019. január 23.

A 15 év garancia a vízzáróságra, az esztétikai jellemzőkre és a színtartásra is kiterjed

Az XTREME nevű ALKORPLAN medencefólia család megkapta az engedélyt közösségi úszómedencéknél (pl. tanmedencék, aquaparkok, olimpiai méretű uszodák, gyermek pancsoló medencék) történő használathoz.

Az OKI által vizsgált, Kormányhivatal által bejegyzett anyag nyilvántartási száma: BP/FNEF-TKI/09443-2/2018.
RENOLIT ALKORPLAN XTREME medencefólia család
Az XTREME olyan teljesen egyedi fóliacsalád, amely már nem egyszerűen egy átlátszó akril védőréteggel rendelkezik, hanem a felső rétege is pigmentált, a napsugárzásnak és vegyi anyagoknak különlegesen ellenálló gyári bevonattal kezelt. Ennek köszönhetően az XTREME fóliák már nem csak 15 év vízzárósági, hanem esztétikai jellemzőkre, színtartásra is kiterjedő garanciával rendelkeznek.

A színváltozatok: Azur, Blue fresh, Ice, Onyx, Sahara, Silver, Volcano.
RENOLIT ALKORPLAN XTREME medencefólia család
Minden színben készül csúszásmentesített változatú fólia is. Erre nem csak lépcsők burkolásánál, hanem például kis vízmélységű pancsoló medencéknél is szükség van, hiszen ez mind a kisgyermekek, mind a szülők biztonságát, felhőtlen időtöltését biztosítani tudja.

A csúszásmentesített felső fóliaréteg természetesen minden más ALKORPLAN fóliacsaládnál lényeges, és megoldott. Ez garantálja a gondtalan, balesetmentes, biztonságos kikapcsolódást.

A RENOLIT ALKORPLAN XTREME medencefóliák letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a RENOLIT Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1016 Budapest, Hegyalja út 7-13.
Telefon: +36 1 457 8164
Fax: +36 1 457 8160
E-mail:
Web: www.renolit.com
Szabó Ferenc
cégvezető +36 20 355 0215
   
   
   
A RENOLIT Magyarország Kft. a RENOLIT csoport hazai és dél-kelet-európai kereskedelmi képviseletét látja el. Az anyavállalat a német RENOLIT SE. A családi tulajdonú cégcsoport a világon piacvezető a magas minőségű, műszaki alkalmazású műanyag lemezek és fóliák gyártásában.
Márkanevek: RENOLIT, ALKORPLAN, ALKORTEC, ALKORDESIGN, ALKORSOLAR, ALKORBRIGHT, ALKORSMART, ONDEX, EXOFOL
További hírek a Medenceburkolatok, lépcsők, korlátok termékkategóriában
További hírek a Uszodatechnika és wellness termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  RENOLIT  ALKORPLAN  XTREME  közösségi  úszómedence  medencefólia  uszoda  aquapark  tanmedence  csúszásmentes  Azur  Blue  fresh  Ice  Onyx  Sahara  Silver  Volcano