Rákosy Glass hajlított üveg alkalmazása családi házban

Hajlított üveg családi házban - mellvéd

A beépített üvegszerkezetek jól harmonizálnak a stílusos enteriőrrel

A budapesti agglomerációban található épületben többféle üvegszerkezet került beépítésre a Rákosy-Glass Kft. kivitelezésében. A lépcsőn közlekedők biztonságáról 8.8.2 rétegrendű, 17 mm vastag hajlított edzett, ragasztott biztonsági üvegkorlátok gondoskodnak. A kör alakú födémáttörés ívét pontosan leköveti a hajlított biztonsági üvegből készült mellvéd, ami a korláttal megegyező rétegrendben készült, és ahhoz hasonlóan vonalmenti megfogással lett rögzítve. Az alacsony vastartalmú üvegtáblák teljes átlátszóságának köszönhetően az alapvetően biztonsági funkciót betöltő elemek szinte lebegnek a térben.

Hajlított üveg családi házban - lépcsőkorlát
Hajlított üveg családi házban - lépcsőkorlát

A családi házban beépített hajlított üvegszerkezetek jól harmonizálnak a stílusos enteriőrrel. A tökéletesen átlátszó üvegfelületek a háttérbe húzódva képezik a beltér fontos design elemeit; hűvös tárgyilagosságukkal a helyenként megjelenő fehér felületekkel együtt ellenpontozzák a meleg színárnyalatokat.

A hajlított víztiszta üvegszerkezetek mellett anyagukban színezett hajlított üvegkorlátok és egyszerű sík üvegkorlátok is telepítésre kerültek.

Hajlított üveg családi házban - mellvéd
Hajlított üveg családi házban - mellvéd

Az építészeti trendekkel összhangban – a legmodernebb technológiákat alkalmazva – a Rákosy-Glass Kft. folyamatosan bővíti termékei és szolgáltatásai skáláját. Egyre több családi házas projektben jelennek meg üvegszerkezetek, melyek már régen kiléptek az általános, nyílászáró szerepkörükből. A 2020-as évben beüzemelt hajlító edzőkemencéjének köszönhetően a fentiekhez hasonló, vagy akár nagyobb volumenű hajlított üveges projektek magas minőségben történő elkészítése sem jelent nehézséget a Rákosy-Glass Kft. számára.

A hírben szereplő termékek
Rákosy Glass hajlított edzett üveg
 
Rákosy Glass hajlított edzett üvegek

Hajlított üveg edzett (ESG) vagy előfeszített (TVG) minőségben, nagy méretben is. A hajlított edzett üvegek a biztonsági és az esztétikai követelményeket egyaránt maximálisan kielégítik.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Síküvegek, hajlított üvegek
Síküvegek, hajlított üvegek
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...