proidea.hu online termékinformációs katalógus

Pureco csapadékvíz tárolók alkalmazása a Debreceni Labdarúgó Akadémia építésénél


2012. október 02.

Komplett megoldás a csapadékvíz kezelésben

Debrecen-Pallagon 2012 nyarán kezdődött a DVSC Labdarúgó Akadémia építése, az 1900 nm-es központi épület és a füves, illetve műfüves pályák átadása november közepére várható.
A csaknem 130 000 négyzetméteres terület víztelenítéséhez és az öntözéséhez kínált a Pureco optimális megoldást gyártó partnere, a Tubosider Hungária Kft. segítségével. A kiviteli terveket társ cégük, a BDL Kft. készítette.
A nettó 600 m³-es szikkasztó mezőt a Twinstore rendszerükkel, a 380 m³-es multifunkcionális (tűzi- illetve öntözővíz, szivárgó víz) tározást/gyűjtést tűzihorganyzott acél spirel tartály rendszerükkel oldották meg.
A korábban tervezett megoldással szemben a rendszereiket a telepítési költségük és időtartamuk, karbantarthatóságuk valamint időtállóságuk miatt választották.
A projekt sikerességéhez messzemenően hozzájárult a kivitelező KEVIÉP Kft. magas fokú szakmai felkészültsége és támogatása.


A Pureco csapadékvíz tárolókról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1118 Budapest, Rétköz u.5.
Telefon: +36 1 224 0670
Fax: +36 1 224 0679
E-mail:
Web: www.pureco.hu
Koncsikné Káli Andrea
kommunikáció/marketing +36 30 426 7624
   
   
   
A Pureco Kft. 2006 óta meghatározó szereplő a csapadékvíz-tisztítás, elvezetés, tározás, az ivóvíztisztítás, valamint a szennyvíztisztítás területén.
A környezetvédelem melletti elkötelezett tevékenységükkel, az élhető és tiszta természet megteremtésének, védelmének szem előtt tartásával, fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálnak ügyfeleiknek.
Értékálló termékeik és technológiáik között olaj- és zsírfogók, különböző funkciójú és anyagú, nagy térfogattal rendelkező tartályok, résfolyókák, csapadékvíz szikkasztók, ivóvíz és tűzivíz valamint szennyvíz vezetékek csőanyagai (gömbgrafitos öntöttvas, illetve kőagyag) éppúgy megtalálhatók, mint a kommunális és ipari szennyvíztisztító technológiák, telepek.
Szolgáltatásaikon belül engedélyezési eljárások lebonyolításával, leválasztó technológiák szervizelési és üzemeltetési feladataival, meglévő berendezések modernizációjával, bővítésével, hatásfoknöveléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal, elemzésekkel is állnak ügyfeleik rendelkezésére.
Kiemelt szakmai referenciával rendelkeznek az ivóvíztisztítás és a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszert tervezésével és kivitelezésével járulhatnak hozzá a fenntarthatósághoz.
A vízgazdálkodás területén komplex megoldásokat kínálnak a hazai és nemzetközi piacon. Céljuk az, hogy megőrizzék, és hosszú távon biztosítsák az élet forrását jelentő vizet, emeljék és láttassák annak értékét, valamint az azt szolgáló infrastruktúra költséghatékony és fenntartható fejlesztésének szükségességét. Ügyfeleik igényeinek és elvárásainak megfelelő, hiteles, az ő lehetőségeihez képes optimális, igazi megoldások nyújtására, innovatív, versenyképes vizes szaktudásuk, szakma közéleti szerepvállalásuk széles körű hasznosítására törekszenek.
További hírek a Tartályok termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  csapadékvíz  kezelés  Debreceni  Labdarúgó  Akadémia  Pureco  Tubosider  Twinstore