Pureco csapadékvíz tárolók alkalmazása a Debreceni Labdarúgó Akadémia építésénél

Komplett megoldás a csapadékvíz kezelésben

Debrecen-Pallagon 2012 nyarán kezdődött a DVSC Labdarúgó Akadémia építése, az 1900 nm-es központi épület és a füves, illetve műfüves pályák átadása november közepére várható.
A csaknem 130 000 négyzetméteres terület víztelenítéséhez és az öntözéséhez kínált a Pureco optimális megoldást gyártó partnere, a Tubosider Hungária Kft. segítségével. A kiviteli terveket társ cégük, a BDL Kft. készítette.
A nettó 600 m³-es szikkasztó mezőt a Twinstore rendszerükkel, a 380 m³-es multifunkcionális (tűzi- illetve öntözővíz, szivárgó víz) tározást/gyűjtést tűzihorganyzott acél spirel tartály rendszerükkel oldották meg.
A korábban tervezett megoldással szemben a rendszereiket a telepítési költségük és időtartamuk, karbantarthatóságuk valamint időtállóságuk miatt választották.
A projekt sikerességéhez messzemenően hozzájárult a kivitelező KEVIÉP Kft. magas fokú szakmai felkészültsége és támogatása.
Galéria
A Pureco csapadékvíz tárolókról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Pureco csapadékvíz tárolók
2 termék

Tubus - korcolt tűzihorganyzott korrugált acélból készült tárol tartályok. Twinstore - helytakarékos szikkasztó- és tározórendszer.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tartályok
Tartályok
Mélyépítés
Mélyépítés
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...