proidea.hu online termékinformációs katalógus

Pureco esővíztározó rendszer az új soroksári IKEA áruháznál


2017. január 24.

Összesen 300 m³ össztérfogatban építettek be 2000 mm átmérőjű tűzihorganyzott acél esővíztározó tartályt

Az elmúlt évek során megfigyelhettük, hogy az egyre változékonyabb időjárás gyakran heves csapadékintenzitással párosul. Folyamatosan növekszik a burkolt és beépített területek aránya, melyeknek mivel nincs vízmegtartó képességük, a lehulló csapadék vagy még a felszínen visszatorlódik a szűk csatorna keresztmetszetek miatt, vagy a helyi vízfolyásokba bejutva, túlterhelve azokat, áradást okoznak.
A heves záporok és zivatarok alkalmával, a meglévő csapadékvíz elvezető rendszerek kapacitását meghaladó mennyiségben lehulló eső, illetve a hosszabb-rövidebb természetes csapadék utánpótlás nélküli időszakok felvetik a csapadékvíz tudatos kezelésének szükségességét.

A soroksári IKEA áruház építésénél a befogadó természetes vízfolyás szűkös kapacitása miatt különös gondot fordítottak a csapadékvíz betárolására, a költséghatékony csapadékvíz gazdálkodási rendszer megvalósítására a Pureco Kft. termékét választották.

Csapadékvíz tározásra hullámosított acél szerkezetű tartályrendszert használnak, mely hatékony megoldást jelent a lehulló esővíz mennyiségi és minőségi kezelésére. A hullámosított acél szerkezetek költséghatékony rendszerek.

Soroksáron összességében 300 m³ össztérfogatban építettek be 2000 mm átmérőjű tűzihorganyzott acél esővíztározó tartályt a szükséges vízzáró külső-belső vízzáró pántokkal, csőcsatlakozásokkal és búvó nyílásokkal, így a szélsőséges időjárás okozta heves esőzések nem okoznak zavarokat és káreseményeket a telepen, valamint a betárolt nagy mennyiségű csapadékvíz a zöldfelület ápolására biztosít lehetőséget.

Pureco esővíztározó rendszer az új soroksári IKEA áruháznál

Pureco esővíztározó rendszer az új soroksári IKEA áruháznál

Pureco esővíztározó rendszer az új soroksári IKEA áruháznál

Pureco esővíztározó rendszer az új soroksári IKEA áruháznál

Pureco esővíztározó rendszer az új soroksári IKEA áruháznál

A Pureco csapadékvíz tárolók letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1118 Budapest, Rétköz u.5.
Telefon: +36 1 224 0670
Fax: +36 1 224 0679
E-mail:
Web: www.pureco.hu
Koncsikné Káli Andrea
kommunikáció/marketing +36 30 426 7624
   
   
   
A Pureco Kft. 2006 óta meghatározó szereplő a csapadékvíz-tisztítás, elvezetés, tározás, az ivóvíztisztítás, valamint a szennyvíztisztítás területén.
A környezetvédelem melletti elkötelezett tevékenységükkel, az élhető és tiszta természet megteremtésének, védelmének szem előtt tartásával, fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálnak ügyfeleiknek.
Értékálló termékeik és technológiáik között olaj- és zsírfogók, különböző funkciójú és anyagú, nagy térfogattal rendelkező tartályok, résfolyókák, csapadékvíz szikkasztók, ivóvíz és tűzivíz valamint szennyvíz vezetékek csőanyagai (gömbgrafitos öntöttvas, illetve kőagyag) éppúgy megtalálhatók, mint a kommunális és ipari szennyvíztisztító technológiák, telepek.
Szolgáltatásaikon belül engedélyezési eljárások lebonyolításával, leválasztó technológiák szervizelési és üzemeltetési feladataival, meglévő berendezések modernizációjával, bővítésével, hatásfoknöveléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal, elemzésekkel is állnak ügyfeleik rendelkezésére.
Kiemelt szakmai referenciával rendelkeznek az ivóvíztisztítás és a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszert tervezésével és kivitelezésével járulhatnak hozzá a fenntarthatósághoz.
A vízgazdálkodás területén komplex megoldásokat kínálnak a hazai és nemzetközi piacon. Céljuk az, hogy megőrizzék, és hosszú távon biztosítsák az élet forrását jelentő vizet, emeljék és láttassák annak értékét, valamint az azt szolgáló infrastruktúra költséghatékony és fenntartható fejlesztésének szükségességét. Ügyfeleik igényeinek és elvárásainak megfelelő, hiteles, az ő lehetőségeihez képes optimális, igazi megoldások nyújtására, innovatív, versenyképes vizes szaktudásuk, szakma közéleti szerepvállalásuk széles körű hasznosítására törekszenek.
További hírek a Tartályok termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  pureco  csapadékvíz  tárolás  szikkasztó  szikkasztás  esővíztározó  csapadékvíz  kezelés  tubus  twinstore