Preva Urbana padok Lyonban a platánok alatt

Acélrácsos megoldású padok és székek

A Preva Urbana padok, melyek ismertek a nagyon kellemes ergonómiájukról, a lyoni Place Aristide Briand parkba kerültek. A transzparens sötét árnyalatú acél szerkezet és a gyönyörű tipikusan francia platánsor kombinációja gyönyörűen mutat. Ha terveznék meglátogatni valamelyik híres francia borozót vagy megnézni a híres lyoni opera épületét Jeana Nouvela-tól, álljanak meg a nyugodt Aristid Briand főtéren is, ahol az mmcité Preva Urbana padokat és székeket is megtekinthetik.

Preva Urbana pad stílusos és ergonómiailag is kiváló – meglepően kényelmes. A padot egy finom fa lamellasor jellemzi, amely az ülőrész alatt egy deszkával van kiemelve és egy optikailag könnyű konstrukción ül. Az esztétikáját egy klasszikus kerti bútorból meríti és a kerti kényelem hangulatot átadja a köztereknek is. Nem tart tőlük, mivel meglepően ellenálló és rendkívül kényelmes. Az acélrács megoldás egy érdekes változatot mutat és bővíti a felhasználási lehetőségeket.
Az acéllemez tüzihorganyzott szerkezet tetszőleges árnyalatú égetett fedőfestéssel van ellátva. Az ülőke és a támla folyamatos falamella sorból, vagy acél gömbvasrácsból van. Egyszerű rögzítés az alaphoz.
A Preva Urbana paddal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni az mmcité3 kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
mmcité padok
 
mmcité padok

A horganyzott acél tartóváz a szokásos árnyalatú védőlakkal van ellátva. Az ülőke és a támla vagy masszív falamellákból van amelyeknek a vázzal való összekapcsolásuk rejtve van, vagy pedig perforált pléhből.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Köztéri ülőbútorok
Köztéri ülőbútorok
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...