proidea.hu online termékinformációs katalógus

Preva Urbana padok Lyonban a platánok alatt


2013. július 24.

Acélrácsos megoldású padok és székek

A Preva Urbana padok, melyek ismertek a nagyon kellemes ergonómiájukról, a lyoni Place Aristide Briand parkba kerültek. A transzparens sötét árnyalatú acél szerkezet és a gyönyörű tipikusan francia platánsor kombinációja gyönyörűen mutat. Ha terveznék meglátogatni valamelyik híres francia borozót vagy megnézni a híres lyoni opera épületét Jeana Nouvela-tól, álljanak meg a nyugodt Aristid Briand főtéren is, ahol az mmcité Preva Urbana padokat és székeket is megtekinthetik.

Preva Urbana pad stílusos és ergonómiailag is kiváló – meglepően kényelmes. A padot egy finom fa lamellasor jellemzi, amely az ülőrész alatt egy deszkával van kiemelve és egy optikailag könnyű konstrukción ül. Az esztétikáját egy klasszikus kerti bútorból meríti és a kerti kényelem hangulatot átadja a köztereknek is. Nem tart tőlük, mivel meglepően ellenálló és rendkívül kényelmes. Az acélrács megoldás egy érdekes változatot mutat és bővíti a felhasználási lehetőségeket.
Az acéllemez tüzihorganyzott szerkezet tetszőleges árnyalatú égetett fedőfestéssel van ellátva. Az ülőke és a támla folyamatos falamella sorból, vagy acél gömbvasrácsból van. Egyszerű rögzítés az alaphoz.
A Preva Urbana paddal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni az mmcité3 kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky utca 83/3.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
További hírek a Köztéri ülőbútorok termékkategóriában
További hírek a Utcabútorok, kültéri berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  mmcité3  Preva  Urbana  pad  Lyon  szék  acélrácsos  utcabútor