proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Paskál fürdő belső kialakításában részt vett a B&K Kft. is


2016. július 19.

A falburkolati elemek és a műgyanta fülkerendszerek a B&K Kft. választékából kerültek kiválasztásra és beépítésre

A strand belső élményfürdőiben kedvére pihenhet gyerek és felnőtt egyaránt. Az öltözőben található, igazán figyelemfelkeltő napsárga falburkolati elemek, illetve a fürdő mellékhelyiségeiben található műgyanta fülkerendszerek a B&K Kft. választékából kerültek kiválasztásra, beépítésre.

Az alap színválasztéktól látványosan eltérő napsárga burkolati elemek, a cég által forgalmazott szaniter fülkerendszerek esetében is használt, nedves környezetben is helytálló laminált lapokból készültek. Az eloxált alumínium élzárás biztosítja a tartós és időtálló kialakítást.
A 12 mm-es műgyanta lapokból készített WC fülkék esetében fontos szempont volt a légies és könnyed kialakítás, amit a frontfelület mögé rejtett felső merevítő- és rögzítőelemek, illetve a kívülről nem látható csavarozás tesz lehetővé.
Az ajtók foglaltságjelzős forgózárral készülnek, és a rozsdamentes acél szerelvények is az exkluzív megjelenést erősítik.
Ugyancsak műgyanta borítással készült el a drinkbárban található pultrendszer is.

A közel 1400 m²-es alapterületű új fürdőépületben közel 300 m² falburkolati elem, 8 WC fülke és 6 zuhanyfülke került beépítésre.

A szaniter fülkerendszerek katalógusát a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Szaniter válaszfalak, fülkerendszerek termékkategóriában
További hírek a Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  b&k  paskál  fürdő  szaniter  válaszfalak  fülkerendszerek  WC  fülke  mellékhelyiség  öltöző  laminált  lap  műgyanta  foglaltságjelzős  forgózár