proidea.hu online termékinformációs katalógus

Panasonic AQUAREA HT hőszivattyú


2017. február 13.

A Panasonic AQUAREA HT alacsony hőmérsékleten is kiemelkedően nagy hatásfokkal rendelkezik

Panasonic AQUAREA HT Solution (AQUAREA magas hőmérsékletű hőszivattyú)

Ideális az utólagos felszereléshez: a zöld energiaforrás a meglévő radiátorokat fűti

Cserélje le a hagyományos energiaforrást (például a gázt vagy olajat) az AQUAREA HT berendezésre, de tartsa meg a meglévő régi típusú radiátorokat, hogy az otthonát a lehető legkisebb mértékben kelljen átalakítani. 9 és 12 kW között. Hagyományos, magas hőmérsékletű (például öntöttvas) radiátorokkal felszerelt házakban az AQUAREA HT Solution (AQUAREA magas hőmérsékletű hőszivattyú) az ideális választás, hiszen az AQUAREA HT 65 °C-os kilépő vízhőmérséklettel működik akár –15 °C-os külső hőmérséklet esetén is. Az AQUAREA HT önmagában is képes 65 °C-os víz előállítására.

A Panasonic AQUAREA HT alacsony hőmérsékleten is kiemelkedően nagy hatásfokkal rendelkezik.
Az új 16 kW-os modell teljes 16 kW-os teljesítményét akár –15 °C-os külső hőmérséklet esetén is biztosítja. Az 16 kW-os modell tökéletesen alkalmas házakba vagy kereskedelmi létesítményekbe, utólagos felszerelésre, fűtésre és hűtésre, valamint használati meleg víz előállítására.
 
Panasonic AQUAREA HT: Nagy megtakarítás és alacsony CO2-kibocsátás
A hagyományos fűtési rendszerek helyett alkalmazott AQUAREA HT egyértelmű előnyöket kínál: minimális üzemeltetési költség és CO2-kibocsátás. A Panasonic hőszivattyúk sokkal hatékonyabbak a gázkazánoknál, ezért hozzásegítik Önt a házával kapcsolatban kitűzött energiafogyasztási célok egyszerűbb eléréséhez.
 
Egyszerű telepítés
A levegő hőszivattyúk egyszerűen telepíthetők. Sem kéményre, sem gázcsatlakozásra, sem olajtartályra nincs szükség. Telepítésükhöz mindössze egy szabványos elektromos tápcsatlakozó szükséges. Az AQUAREA hőszivattyúk gyorsan el is indíthatók.
 
Panasonic AQUAREA HT Solution (AQUAREA magas hőmérsékletű hőszivattyú)

További információk a www.panasonicaquarea.hu weboldalon.

Az Panasonic AQUAREA HT hőszivattyú letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
Telefon: +36 80 201 006
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő  
   
   
   
   
   
A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
Márkanevek: Panasonic
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Panasonic  AQUAREA  HT  hőszivattyú