Panasonic AQUAREA High Performance split és monoblokk hőszivattyúk

Alacsony energiafogyasztású otthonokba

AQUAREA High Performance split és monoblokk hőszivattyúk
AQUAREA High Performance split és monoblokk hőszivattyúk

Új épületekbe és alacsony energia-felhasználású ingatlanokba. Maximális megtakarítás, maximális hatékonyság, minimális CO2-kibocsátás, minimális helyigény.
A Panasonic a nagy teljesítményigényű lakóingatlanok számára hozta létre az AQUAREA split és monoblokk hőszivattyúkat.
Az időjárás viszontagságaitól függetlenül az AQUAREA akár –20°C-on is üzemel. Az AQUAREA bármilyen ingatlanban könnyedén üzembe helyezhető új, vagy már kiépített rendszerek részeként is.

A High Performance modell elősegíti az épületekre vonatkozó szigorú előírások teljesítését és az építési költségek csökkentését.
A fűtés és a melegvíz-előállítás jelentősen befolyásolja egy ház energiafogyasztását. A hatékony Panasonic hőszivattyúkkal jelentősen csökkentheti otthona energiafogyasztását.

A termékcsalád főbb tulajdonságai
 • Az „A” energiaosztályú vízszivattyú jelentősen csökkenti az energiafogyasztást.
 • Az „A” energiaosztályú vízszivattyú a víznyomást az igényekhez igazítja, ami alacsonyabb energiafogyasztást eredményez, csökkenti a szelepek zaját és egyszerűbbé teszi a telepítést.
 • –15 °C-os hőmérsékleten a teljesítmény fenntartása tartalék fűtőegység nélkül lehetséges, kiemelkedő hatásfoka még –15 °C-on is garantált
 • A távirányító számos új funkcióval bővült: Auto üzemmód, üdülési üzemmód, energiafogyasztás kijelzése.
A Panasonic hőszivattyúval nincs szükség a hőszivattyú túlméretezésére a kívánt teljesítmény eléréséhez alacsony hőmérsékleten.
 • Külön szoftver az alacsony energiafelhasználású ingatlanokhoz, amely lehetővé teszi 20°C-os víz előállítását a hőszivattyúval. Ez a kis fűtési igényű évszakokban szükséges.
 • Nincs szükség kiegészítő tágulási tartályra, mivel a készülék egy 6 literes tágulási tartályt tartalmaz.
 • Nincs szükség puffertartályra, mert a Panasonic hőszivattyú inverteres kompresszorral rendelkezik, ami képes a teljesítmény szabályozására. (A szerviz kézikönyvben ellenőrizze a körben szükséges minimális vízmennyiséget.)
 • A hőszivattyú egy 3 kW-os elektromos fűtőbetétet tartalmaz.
 • A Panasonic hőszivattyúk akár –20°C-os külső hőmérséklet esetén is működnek, és kiegészítő fűtés nélkül akár –15°C-ig biztosítják a szükséges teljesítményt.
 • A Panasonic hőszivattyúk nagyon csendesek, és éjszakai üzemmódban még kisebb zajt bocsátanak ki.
  Tekintse meg a zajszintkalkulátort a www.panasonicproclub.com weboldalon.
AQUAREA High Performance split és
monoblokk hőszivattyúk
AQUAREA High Performance split és monoblokk hőszivattyúk
További információk a www.panasonicaquarea.hu weboldalon.

Az AQUAREA High Performance split és monoblokk hőszivattyúk letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha további információt, katalógus vagy árajánlatot szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Aquarea H generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R410A) - WH-MDC05H3E5, WH-MDC07H3E5, WH-MDC09H3E5
 
Aquarea H generációs High Performance monoblokk egyfázisú fűtő és hűtő - MDC (R410A)

Az Aquarea MDC meglévő rendszerekhez, a kazánt kisegítő eszközként is alkalmazható, de új kialakítású rendszerként, padlófűtéssel és alacsony hőmérsékletű radiátorokkal, vagy akár fan-coil fűtőrendszerrel kombinálva is kiválóan üzemeltethető. A hatékonyság növelése és a környezeti hatás minimalizálása érdekében a termékcsalád egyes tagjai szolár készlethez is csatlakoztathatók. A fűtés pontosabb vezérlése és felügyelete érdekében a rendszerhez termosztát is csatlakoztatható. Az időjárás viszontagságaitól függetlenül az AQUAREA akár -20 °C-on is üzemel. A monoblokk kivitel új és meglévő lakóingatlanokba is egyszerűen telepíthető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Aquarea H generációs All in One High Performance egyfázisú / háromfázisú fűtő és hűtő (R410A)
 
Aquarea H generációs All in One High Performance egyfázisú / háromfázisú fűtő és hűtő (R410A)

Az Aquarea All in One a Panasonic hűtő, fűtő és használati melegvíz-előállító hőszivattyúinak generációja. A termékcsalád a nagy teljesítményű hővisszanyerő technológiát egy csúcsminőségű, rozsdamentes acél tartállyal kombinálja.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Aquarea H generációs High Performance egyfázisú / háromfázisú fűtő és hűtő split – SDC (R410A)
 
Aquarea H generációs High Performance egyfázisú / háromfázisú fűtő és hűtő split – SDC (R410A)

A H generációt kifejezetten az alacsony energiafelhasználású otthonokba tervezték. COP értéke kiemelkedően jó: a 3,2 kW-os változat 5-ös COP-vel rendelkezik. Magas műszaki színvonaluknak és a fejlett vezérlésnek köszönhetően ezek a hőszivattyúk akár -7 és -15 °C-on is képesek nagy teljesítmény hatékony leadására. Az időjárás viszontagságaitól függetlenül az Aquarea akár -20 °C-on is üzemel. A kompakt kialakítású kültéri egység nagyon egyszerűen felszerelhető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...