Fókuszban a Murexin 111 N bitumenes bevonóanyag és a Murexin LF 400 bitumenes emulzió

A vízterhelésnek megfelelő speciális szigetelő rendszerek alkalmazása

XPS szigetelőlapok: Murexin 2K Standard-dal ragasztva A talajjal érintkező épületrészek szigetelése különböző módon történhet:

Összetétel alapján megkülönböztetünk 1 és 2 komponensű termékeket. Az egykomponensű termékeknek (1K) nincs fazékidejük, rögtön, keverés nélkül egyszerűen feldolgozhatók. A már megkezdett és jól lezárt csomagolású anyagot a későbbiekben is fel lehet használni. A kétkomponensű termékeket (2K) át kell keverni, ennek megfelelően fazékidejük van, de a gyors kötési idő miatt már feldolgozás után időjárásállóak.
Murexin bitumenes bevonatok
Murexin bitumenes bevonatok
2K BF szigetelőbevonat

A Murexin bitumenes bevonatok letölthető katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy részletes felvilágosítást szeretne kérni a Murexin Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Frissült
 
Murexin 1 KS folyékonyfólia

Gyorsan száradó, rendkívül kiadós, felhasználásra kész, egykomponensű, oldószermentes, nem vízáteresztő, sárga és kék színben is elérhető, tartósan elasztikus, hézag- és varratmentes kenhető vízszigetelés. Kizárólag beltérben alkalmazható, közvetlenül a kerámia burkolatok alatt (pl. zuhanyzókban, tusolókban, fürdőszobákban) nyomás nélkül lefolyó víz ellen a rendszerkiegészítő termékekkel (pl. Murexin hajlaterősítő szalagok, Murexin hajlaterősítő szalag külső és belső sarkok, Murexin szigetelőmandzsetták) együtt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Murexin LF 400 bitumenes alapozó

Oldószermentes, emulzió alapú, hidegen feldolgozható, kenhető vagy szórható bitumenes alapozó. Kül- és beltéri felhasználásra, a Murexin bitumenes vastagbevonatok alapozására és tapadásának javítására.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Murexin 111 N bitumenes szigetelőbevonat

Oldószeres, fekete, hidegen feldolgozható, töltetlen, enyhe szagú, bitumenes bevonóanyag. Jól tapad minden beton, vakolat, tégla, fa, gipsz és fém alapfelületre. A megszáradt anyag szagnemtes. Alkalmazható bitumenes vastagbevonataink alá. Ivóvíztárolókban és csövek belső felületén nem használható. Híg savakkal, lúgokkal szemben ellenálló, de oldószerek megtámadják. Enyhén nedves alapfelületre is felhordható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Murexin 2K standard bitumenes vastagbevonat

Oldószermentes, szálerősítésű, hidegen feldolgozható, műanyaggal modifikált, kétkomponensű, bitumenes vastagbevonat. Épületszerkezetek talajpára és talajnedvesség elleni szigetelésére kül- és beltérben, függőleges és vízszintes felületekre (önmagában víznyomás ellen nem véd). Alapok, pincék, lakó- és üzlethelyiségek, teraszok erkélyek, mélygarázsok, vizes blokkok, zuhanyzók szigetelésére valamint polisztirol lapok pontszerű felragasztására. Enyhén nedves alapfelületre is tapad. Szükséges esetben víznyomás elleni szigetelésre üvegszövethálót kell bele fektetni. Keverési arány (A-B): 4:1 Alapozás: 111 N szigetelőbevonattal vagy LF mélyalapozóval.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Bitumenes szigetelőlemezek és kenhető bitumenes bevonatok
Bitumenes szigetelőlemezek és kenhető bitumenes bevonatok
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...