10 méteres META karos állvány 16 karszinttel

A makói Duocor Ipari Bt. csarnok a META egyik legnagyobb referenciája

A META Regalbau GmbH és csehországi leányvállalata, a META skaldovací technika s.r.o. számára mindig is fontos volt a viszonteladókkal folytatott stratégiai együttműködés. Ez egy olyan partnerszövetség, amelyben átadják azokat az ismereteket, amelynek alapját a legkülönfélébb iparágakban tevékenykedő széles ügyfélkörrel kialakított együttműködés során szerezték.

META karos állványok a makói Duocor Ipari Bt. csarnokában
10 méter fesztávú META karos állvány 16 karszinttel

A makói projekt volumenét tekintve az egyik legnagyobb referenciájuk. 8,8 méter magas oszlopokkal 8 karszinttel. Azóta már átadásra került 10 méter magas állvány is 16 tárolási szinttel.

Jelentős kapacitásbővítésbe és technológiai fejlesztésbe fogott 2018-ban a makói székhelyű Duocor Ipari Bt., a város egyik legnagyobb munkáltatója, és az ehhez kötődő tárolástechnikai koncepció kialakításában a tatabányai székhelyű Optimum Store Technik Raktártechnikai Kft. volt segítségükre, akik a META csapatával és termékeivel együtt teljesítették a megbízói megrendelést.

META karos állványok a makói Duocor Ipari Bt. csarnokában
10 méter fesztávú META karos állvány 16 karszinttel

A kis- és közepes szériában gyártott széles termékportfólió és széles ügyfélkör a logisztikai folyamatokon túl mind hatással van a tárolástechnikára is. A projekt komplexitása és számos újratervezés miatt, az Optimum Store Technik Raktártechnikai Kft. már a koncepció kitalálása során is próbára tette beszállítói tervezőinek kapacitását és persze türelmét is, és ebben ezúttal is rendkívüli módon helytállt a META csapata. Vállalásuk és szakmai elköteleződésük szerint a pontos tervezés a projekt keretein belül a zökkenőmentes kivitelezés, azon túl pedig a biztonságos és az ügyfél igényeit széleskörűen lefedő használhatóság alapja.

A cikk teljes terjedelmében itt olvasható.

A hírben szereplő termékek
META Multistrong és Atlas ST karos állvány család
 
META Multistrong és Atlas ST karos állvány család

A karos állványok jelentik a megoldást mindenféle szálanyag függőleges vagy vízszintes, illetve lapáruk és különböző panelek tárolására, legyen az festett beltéri vagy (akár tetővel ellátott) tűzihorganyzott, kültéri kivitel. A META két karos állványtípust kínál az ATLAS ST-t és a MULTISTONG-ot. Ezen tárolórendszerekben minimális alapterület felhasználásával (különösen mobil alvázas verzió esetén) lehet hosszú és nehéz anyagokat tárolni, mint például fűrészárut, vagy acél- és alumínium profilokat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Polcrendszerek, állványrendszerek
Polcrendszerek, állványrendszerek
Raktártechnika
Raktártechnika
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...