A veszprémi Pannon Egyetem megvizsgálta a Med-Plast 2000 Kft. uszodarácsait

A terhelés alatti behajlást ellenőrző vizsgálatról videó is készült

A veszprémi Pannon Egyetem által végzett vizsgálat során a négy egymás mellé összefűzött uszodarács 300 mm-es fesztávval egy vonalban ható 1292 N hajlító erő mellett 32 mm-t hajlott be. A 400 mm-es uszodarács is jól szerepelt a teszten: egy vonalban ható 1605 N hajlítóerő mellett 65 mm-t hajlott be.

A gyakorlatban ez a következőt jelenti: a Med-Plast 2000 Kft. által gyártott 300 mm-es uszodarácsokon egy 120 kg-os ember biztonságosan végigsétálhat anélkül, hogy az uszodarács eltörne, vagy túlzott mértékben behajlana.

Tekintse meg a hajlítópróbáról készült videót:A feszített víztükrű medencékhez készített Med-Plast uszodarácsok alapanyag kiválasztásánál törekedtek a magas vegyszer és UV állóságra, a hosszú élettartamra, valamint figyelmet fordítottak a színtartósságra is. A Med-Plast 2000 Kft. uszodarácsai hosszútávon ellenállnak hypo és klór tartalmú tisztítószereknek, ezáltal ideális választásra nyújtanak lehetőséget uszodákban, fürdőkben, wellness részlegekben.

Ha a Med-Plast uszodarácsok adatait meg szeretné tekinteni, termékismertetőjét le szeretné tölteni, kattintson a hír alatti képre. Ha árajánlatot, bővebb információt szeretne kérni a Med-Plast 2000 Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
Med-Plast uszodarács feszített víztükrű medencékhez
 
Med-Plast uszodarács feszített víztükrű medencékhez

Esztétikus, vegyileg ellenálló, UV-álló, fagytűrő műanyag uszodarácsok 5 év garanciával tetszőleges méretben és választható RAL színben is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Medenceburkolatok, lépcsők, korlátok
Medenceburkolatok, lépcsők, korlátok
Uszodatechnika és wellness
Uszodatechnika és wellness
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...