Lindab Akusztika, a jó beltéri komfortért

Lindab Akusztika a jó beltéri komfortért

Hangcsillapítás energiahatékony megoldásokkal

A hang a komfortérzetünk egyik fontos összetevője. A monoton hang vagy a környezeti zaj kellemetlen lehet az ember számára, csökkenti a beltéri komfortot, a hatékonyságot vagy akár egészségügyi problémákhoz is vezethet. Az erre vonatkozó tanulmányok szerint a zaj megszüntetése és a hatékonyság növelése, a jó egészség, valamint a stressz között kapcsolat van. Ezért a környezeti zaj csökkentése legalább olyan fontos az épületeinkben, mint az épületek energiafogyasztásának optimalizálása. 

Lindab Akusztika  - Certificates docimentation
Lindab Akusztika - Certificates documentation

Lindab energiahatékony hangcsillapítók

A nyomásesés, a hangcsillapítás és a sajátzajkeltés mind befolyásolják a légtechnikai rendszerek energiahatékonyságát, illetve azt, hogy a hang hogyan hat a helyiségben. A Lindab Akusztika a cég hangcsillapítókkal foglalkozó termékcsaládja, amely akusztikai termékekkel és megoldásokkal, valamint pontos akusztikai számításokkal segíti az épületek megfelelő szellőztetőrendszereinek kialakítását, legyen szó akár lakóépületekről, tisztaterekől, akusztikai helyiségekről (pl. koncertterem), vagy ipari csarnokokról.

Több évtizedes kutatás és fejlesztés során, ahol az optimális beltéri komfort és az energiahatékonyság a legmagasabb elvárások közé tartozik, a Lindab olyan légtechnikai rendszereket fejlesztett ki, amelyekkel energiahatékony és ″egészséges épületeket″ lehet kialakítani.
A Lindab hangcsillapítók könnyen beépíthetők és karbantarthatók, részletes dokumentációval, műszaki leírásokkal és a tömörségi osztályra és tisztíthatóságra vonatkozó, külső minősítő szervtől származó tanúsítványokkal rendelkeznek. 

Lindab Tune-V
Lindab Akusztika - tune v

Lindab TUNE-V hangcsillapító

Az új Lindab TUNE-V egy hagyományos kulisszás könyök hangcsillapító, amely kiváló megoldás, ha a hangcsillapítás során függőleges irányváltásra van szükség. A termék háza trapéz merevítésű, mely javítja a merevségét és csökkenti a természetes rezgések kockázatát. Az alkalmazott LindtecTM szigetelés pedig jó akusztikai jellemzőket, alacsony súlyt és tisztíthatóságot biztosít.

Lindab LindQST online termékkiválasztó
Lindab Akusztika - LindQST online tools

LindQST online termékkiválasztó

A LindQST egy kiváló online interaktív eszköz pontos akusztikai számításokhoz, valamint a csendes és energiatakarékos légtechnikai rendszerek kiválasztásához és tervezéséhez. A termékkiválasztó jól felszerelt eszköztárral rendelkezik a már meglévő tervezőszoftverekhez és segíti a teljes szellőztetési megoldás kialakítását.

A hírben szereplő termékek
Lindab Tune-V négyszög könyök hangcsillapító
 
Lindab TUNE-V négyszög könyök hangcsillapító

A Lindab TUNE-V egy hagyományos, kulisszás könyök hangcsillapító, melynek külső mérete megegyezik a csatlakozó mérettel. Elérhető vízszintes beépítés esetén 400×200 – 2400×2000 mm-es méretben. A TUNE-V háza trapéz merevítésű, mely javítja a merevségét és csökkenti a természetes rezgések kockázatát..Az alkalmazott LindtecTM szigetelés típus jó akusztikai jellemzőket, alacsony súlyt és tisztíthatóságot biztosít. RJFP vagy LS típusú csatlakozó kerettel szerelve.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Légtechnikai hangcsillapító elemek
Légtechnikai hangcsillapító elemek
Légtechnika
Légtechnika
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...