KE KELIT a Puskás Arénában

KE KELIT a Puskás Arénában

A KE KELIT pályafűtés rendszerét építették be Nemzeti Stadionunk, a Puskás Aréna gyepszőnyege alá

Az innovatív csőrendszerek gyártójának a balmazújvárosi stadion, a szombathelyi Haladás Stadion, a miskolci DVTK Stadion, a székesfehérvári MOL/VIDI Stadion, a szombathelyi Illés Akadémia és az újpesti Szusza Ferenc Stadion után a Puskás Aréna a hetedik magyarországi pályafűtés referenciája.

Sokszor aprónak tűnő részletek határozzák meg egy ilyen komoly felületfűtési rendszer tökéletes, hiba nélküli működését. A KE KELIT kizárólag gyárilag előszigetelt osztó-gyűjtővel szállított pályafűtést hazánkba, mert a pécsi egyetem által egy konkrét esetre kiszámolt üzemeltetési költségkülönbség több millió Ft plusz terhet jelentett volna idényenként az egyesületnek a szigeteletlen verzió választása esetén.

A KE KELIT az osztó-gyűjtő elemek csatlakozásait azonos hőszigeteléssel és nedvesség elleni védelemmel látja el, mint amilyen az előregyártott elemeknél használatos. Az osztó-gyűjtő és a felületfűtés csövek több száz helyen történő csatlakoztatása az egyik legkényesebb pont, ami a KE KELIT egyik legnagyobb erénye. A Puskás Aréna pályafűtés rendszere mellett a létesítmény teljes vízvezeték hálózatát is a KE KELIT biztosította.

A hírben szereplő termékek

KELOX Ultrax többrétegű fűtési és vízellátási csőrendszer KELOX PROtec Zeta áramlás-optimalizált ötrétegű csőrendszer KELOX PROtec fitting KELOX FB többrétegű csőrendszer padló- és felületfűtéshez
 
KE KELIT többrétegű csőrendszerek fűtési rendszerekhez
6 termék

Rugalmasság és sokoldalú alkalmazási lehetőség jellemzi az évtizedeken keresztül jól bevált moduláris felépítésű KELOX többrétegű kombinált csőrendszert. A választható előszigetelt csövek és fittingek nagy választékának köszönhetően a KELOX komplett rendszer kiválóan alkalmas fűtés-és ivóvizes felhasználásra, hőközpontok, hűtési rendszerek és aktív fűtő/hűtő felületek bekötő vezetékeinek szerelésére. A KELOX optimális megoldás falon kívüli és vakolat alatti alkalmazásokhoz is.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
KELOX ipari felületfűtés, pályafűtés KETRIX pályahűtési rendszer
 
KE KELIT különleges fűtési/hűtési rendszerek
2 termék

Felület fűtés/hűtés rendszerek sportpályák fűtésére, jégpályák hűtésére vagy egyéb ipari alkalmazásokra speciális igények szerint.

2 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
KMU590E osztó- gyűjtő csavarkötéses csatlakozással KMP590E osztó-gyűjtő Protec csatlakozással
 
KE KELIT osztó-gyűjtők
2 termék

A nemesacélból készült osztó-gyűjtők, négyszögletes osztótesttel rendelkeznek a nagyobb átfolyás érdekében, melynek mértéke akár 5 m³/h is lehet. A tartozékként rendelhető termomotor segítségével szabályozható a rendszer. A termékek zajcsillapított fémkonzolokkal vannak felszerelve.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Padlófűtési rendszerek és kültéri felületfűtések
Műanyag csőrendszerek
Műanyag csőrendszerek
Többrétegű csövek, csőrendszerek
Többrétegű csövek, csőrendszerek
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Csőrendszerek, idomok, folyókák
Csőrendszerek, idomok, folyókák

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...