Innovatív beléptető rendszerek

Modern technológia a mindennapok megkönnyítésére

A beléptető rendszerek fontos szerepet játszanak a cégek életében. Elsősorban biztonsági szempontból telepítjük őket, de a modern zárak és gyorskapuk, megkönnyíthetik a cégek mindennapjait, hiszen akár munkaidő-nyilvántartás is kezelhető a modern rendszereken belül. Az irodákon belül is hasznát vehetjük a modern technikának, ha csak az arra jogosult személyeknek szeretnék jogosultságot adni 1-1 iroda vagy tárgyaló használatához. Ezt többféleképpen is megtehetjük.

Hotel zárak
Innovatív beléptető rendszerek
Hotel zárak

Az úgynevezett hotel zárak, a klasszikus belépőkártyákkal használható beléptető rendszerek modernebb változatai, melyek távolról is menedzselhetőek, így egy új hozzáférés biztosításához nem szükséges fizikálisan a zárhoz mennünk. Minden felhasználónak saját egyedi belépőkártyát adhatunk, majd a belépőkártyához rendelhetjük azokat az helyiség részeket, melyekhez hozzáférést adunk neki. Nyomon tudjuk követni, hogy ki mikor és hová lépett be a kártyájával, így egyszerűen nyomon tudjuk követni a munkaidőt is, hiszen elegendő belépéskor, majd távozáskor a kártyáját használnia a munkavállalónak. Ennek a rendszernek a hátránya, hogy a kártya elvesztése vagy otthon felejtése miatt belépési problémák adódhatnak, jogtalan személyek juthatnak be, továbbá az elhagyott kártyák pótlása is plusz költséget jelent.

Ujjlenyomat-olvasó zárak
Innovatív beléptető rendszerek
Ujjlenyomatolvasó zárak

Az ujjlenyomatolvasó zárak manapság a legnépszerűbbek és legköltséghatékonyabbak erre a célra. A hozzáféréshez elegendő a kiválasztott személyek ujjlenyomatának beszkennelése. Így nem okoz többé problémát az otthon hagyott beléptető kártya, vagy annak esetleges eltulajdonítása. Minden esetben telepítés előtt szükséges GDPR szakértővel történő egyeztetés a cégen belüli belső szabályozás kialakítása.

Valamivel magasabb áron, de vásárolhatóak arcfelismerős beléptető rendszerek is, melyek még az ujjlenyomatolvasó záraknál is nagyobb fokú biztonságot jelentenek.

Bluetooth zárak
Innovatív beléptető rendszerek
Bluetooth zárak

Áthidaló megoldásnak ajánlják a Bluetooth-os zárakat, melyek telefonon keresztül is alkalmasak a beléptetésre, így beléptető kártya nélkül is biztosított a bejutás. Ennek előnye, hogy az előzetesen hozzá nem rendelt személyek beléptetése is megoldható egy email-ben küldött meghívás segítségével.

A zárakhoz több belépési módszer is hozzá van rendelve, általában kétféle módon nyitható minden zár, az esetleges technikai problémák áthidalása érdekében.

Gyorskapuk és forgókapuk
Innovatív beléptető rendszerek
Gyorskapuk és forgókapuk

Nem csak zárakat, de gyorskapukat és forgókapukat is használhatunk a beléptetéshez, melyek olyan helyiségekben célszerű alkalmazni, ahol nem találhatóak ajtók. Ezek a kapuk általában kártyás beléptetéssel használhatóak, de kínálatunkban már többfajta beléptetési módszerrel ellátott zárak is találhatóak.

Bármelyik beléptető rendszerre is essen a választásunk, célszerű a telepítéshez szakember segítségét kérni. Amennyiben gyors és professzionális kivitelezésre van szüksége, kérje az EPS-Connect Kft. ajánlatát.

A hírben szereplő termékek

GateSet GS-3000 sorozatú gyorskapuk GateSet GS-4000 sorozatú gyorskapuk GateSet GS-6000 sorozatú gyorskapuk GateSet GS-7000 sorozatú gyorskapuk
 
GateSet beléptető kapuk
5 termék

Gyorskapuk és forgókapuk

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Beléptető és parkoló rendszerek
Beléptető és parkoló rendszerek
Biztonsági berendezések
Biztonsági berendezések
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...