A Hörmann energiatakarékos LPU 67 Thermo szekcionált garázskapu maximális hőszigetelést biztosít

A hőszigetelés olyan garázsoknál fontos, amelyek közvetlenül csatlakoznak a házhoz, vagy fűtött munkahelyként, hobbiszobaként használják

Új fejlesztésű Hörmann LPU67 Thermo szekcionált garázskapu
Új fejlesztésű Hörmann LPU67 Thermo szekcionált garázskapu
Galéria

Európa piacvezető ajtó- és kapugyártójának egyik legújabb fejlesztése a prémium minőségű és kivitelezésű LPU67 Thermo energiatakarékos szekcionált garázskapu, amelyet a magyar közönség a Construmán ismerhetett meg. A kapu minden olyan termékelőnnyel rendelkezik, ami a mai modern építészettől elvárható és a nagy érdeklődésre való tekintettel már rendelhető.

Maximális hőszigetelés, passzívházakba is ajánlott kivitel
Megfelelő garázskapu kiválasztásakor nem csak a formatervezés és a dizájn, hanem a kapu hőszigetelése is fontos szerepet játszik, mind az energiahatékony felújításokban, mind pedig az energiatudatos új épületekben.

Az LPU67 Thermo energiatakarékos garázskapu hőszigetelése akár 30%-kal jobb az LPU42 szekcionált garázskapuhoz viszonyítva, kívül-belül ujjbecsípés elleni védelmet biztosít. Hőhídmentes lamellái ugyanis 67 mm vastagok, a csavarok tartományában háromszoros a lemezerősítés. A lamella átmeneteknél dupla ajakos a tömítés, akárcsak az aljzatban. Így az aljzati egyenetlenségek kiegyenlítődnek, az energiaveszteség csökken, ezért a kapu nagyon jó energiahatékonysággal rendelkezik. A kiemelkedő hőszigetelés főleg az olyan garázsok esetében fontos, amelyek közvetlenül csatlakoznak a házhoz, illetve fűtött munkahelyként, hobbiszobaként használják.

Az LPU67 energiatakarékos, 67 mm vastagságú acél kapu mérettől függően 1,00 W/m²K hőátbocsátási értékkel rendelkezik, de az opcionálisan rendelhető ThermoFrame kerettel 0,9 W/m²K érték is megvalósítható, mely már a passzívházakba is tökéletesen megfelelő kivitel. A duplafalú lamelláknak köszönhetően a kapu további jellemzői a magasfokú stabilitás és nagyon nyugodt kapufutás.

Harmonikus megjelenés kívül belül - prémium minőség
A maximális kapuszélesség 5000 mm, a maximális kapumagasság 3000 mm. További nagy előnye, hogy az LPU42 kapukkal azonos beépítési méretekkel rendelkezik, így ha valaki a korábban megvásárolt LPU42-es kapuját szeretné felújítani, csak a kapulapot kell lecserélje. A már meglévő tokszerkezetre kell csak az új, maximálisan hőszigetelő kapulapot felszerelni.

A prémium kivitelű LPU67 kapu megegyezik a standard kivitelűvel, de ez a kategória tandem futógörgőkkel van felszerelve, a vasalatok, tokok, futósínek és összekötő sínek RAL 9002 törtfehér színűek. A rugók a rugótartóval együtt a rugótörés ellen biztosítanak, a kötéldobok és a meghajtássín horganyzott felületű.

A 42 mm-es vastagság összes, három-rétegű betéttel ellátott üvegezése kapható, az üvegezőkeret hőhídmentes alumíniumból készült. A fekete színű profil a kapu tokjával össze van szerelve.

A kapu selyemsimaságú Silkgrain felülettel, széles L-, illetve közép méretű M-bordakivitelben, RAL 9016 fehér és 15 kedvező árú színben, illetve egyedi RAL színben elérhető. A Decograin felületek pedig a fahatású Golden Oak és Dark Oak, valamint a fémes hatású Titan Metallic CH 703 változatban kaphatók.

Aki a garázsát egyben hobbiszobaként is használja, az a kapu belső megjelenését is harmonikussá teheti. Az LPU67 Thermo kapunál ugyanis a komplett tok, a futó- és összekötősínek, valamint az összes vasalat nézetazonos a kapu belső oldalának RAL 9002 törtfehér színével. Így a kapu harmonikusan illeszkedik a belső térhez és otthonossá varázsolja a garázst. A tandem futógörgőknek köszönhetően pedig a kapu csendes, egyenletes futású.

A megrendelt kapuk 90%-a 11-16 munkanapon belül szállítható. A kiváló műszaki megoldásoknak, valamint a kompromisszum nélküli minőségbiztosításnak köszönhetően a Hörmann 10 év jótállást biztosít minden szekcionált garázskapura és 5 év jótállást a Hörmann meghajtásokra.
Az LPU67 Thermo kapunál a tok, a futó- és összekötősínek, az összes vasalat nézetazonos a kapu belső oldalának RAL 9002 törtfehér színével
Az LPU67 Thermo kapunál a tok, a futó- és összekötősínek, az összes vasalat nézetazonos a kapu belső oldalának RAL 9002 törtfehér színével
Galéria

A Hörmann LPU67 Thermo kapu letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Hörmann szekcionált garázskapuk

A Hörmann szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt. A szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetők, és a billenőkapukhoz képest akár 14 cm-rel nagyobb áthajtószélességet biztosítanak. A négy oldalon elhelyezkedő tartósan elasztikus és időjárásálló tömítésnek köszönhetően optimálisan szigeteltek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Új Hörmann LPU 67 Thermo szekcionált garázskapu
Az LPU 67 Thermo energiatakarékos garázskapu hőszigetelése akár 50%-al jobb az LPU 42 szekcionált garázskapuhoz viszonyítva
Új Hörmann LPU 67 Thermo szekcionált garázskapu

Kategóriák

Garázskapuk
Garázskapuk
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...