Higiénikus mosdók kialakítása FALCON vízmentes piszoárral

Garantálja a szag- és dugulásmentes felhasználást

A férfi mosdók mindig kényes területei a közösségi illemhelyek üzemeltetőinek, ezen belül is a piszoár és annak öblítése okoz leginkább fejtörést. Azonban a FALCON Waterfree Industries megoldása egyaránt megállja a helyét mind üzemeltetői, mind pedig felhasználói szempontból nézve.

FALCON F-7000 vízmentes piszoár
FALCON F-7000 vízmentes piszoár

A FALCON F-7000 vízmentes piszoár magasfényű, zománcozott porcelán anyaga tökéletesen megakadályozza a húgykő lerakódását a vizelde felületén. A piszoár működésének egyedisége, és egyben sikerének másik kulcsa a különleges bűzzáró patron. A FALCON F-7000 speciális formai kialakítása, valamint a nem porózus anyagok használata együttesen garantálják, hogy a vizelet teljes egészében a bűzelzáró patronba kerüljön, így nincs szükség öblítésre és folyamatos tisztításra sem.

A FALCON piszoár lelke a tökéletesen bűzzáró patron

A tökéletesen bűzzáró FALCON VVS Velocity patron egyszerre több funkciót is betölt: egyrészt megakadályozza a fizikai szennyeződések lefolyóba jutását, így hárítva el egy esetleges dugulást, másrészt biztosítja a szagmentességet. A patron belsejében található egy speciális, illatosított bűzzáró folyadék, mely a rajta áthaladó vizeletet átengedi, viszont légzáró tulajdonságának köszönhetően a csatornából eredő kellemetlen szagokat már nem engedi vissza a mosdó levegőjébe.

Kiemelkedő higiénia

A FALCON piszoár felülete nem porózus, így nem képesek olyan nagy számban megtapadni rajta a kórokozók. Ez a tulajdonság is hozzájárul a kiemelkedő higiéniájához, melyet felmérések is alátámasztanak: egy hagyományos piszoáron több mint ötször annyi baktérium található, mint a FALCON vízmentes piszoáron. A FALCON F-7000 egyedüli karbantartási igénye a napi, rutinszerű tisztítás (szórófejes szanitertisztító és törlőkendő használatával), illetve a bűzelzáró patron évi 2-3 alkalommal esedékes cseréje.

A higiénikus használaton kívül számos egyéb érv szól még a FALCON F-7000 vízmentes piszoár mellett:

  • megbízható működés: a FALCON vízmentes piszoár patronja 7000 üzembiztos használatot tesz lehetővé
  • környezettudatosság: használatával nem csak évi több millió liter vizet takarítunk meg, de a patron is 100%-ban újrahasznosítható, valamint a bűzzáró folyadék is kizárólag biológiailag lebomló anyagokat tartalmaz
  • költséghatékony karbantartás: a napi szintű tisztításon kívül évente mindössze 2-3 patroncsere szükséges, ellentétben a hagyományos, membrános működtetésű öblítésmentes piszoárokkal, ahol a fizikai szennyeződések könnyen okozhatnak záródási rendellenességeket
  • többletköltségektől mentes beszerelés: felszerelhetők a korábbi vízöblítéses piszoárok szerelőkeretére, így nem csak új vizesblokk létesítése esetén alkalmazhatók, ami jelentős többletköltségektől óvja meg az üzemeltetőt

Üzemeltetés

A FALCON vízmentes piszoár bűzzáró folyadéka a patron élethosszáig tart, így nincs szükség a folyadék folyamatos utántöltésére. Ezzel szemben az egyéb vízmentes piszoároknál a költséges bűzzáró folyadékot nagy gyakorisággal szükséges utántölteni, és egy-egy feltöltés ideje akár 10-20 percet is igénybe vehet. A FALCON esetében a patroncsere mindössze néhány perc alatt könnyedén elvégezhető, és egy patron élettartama – normál körülmények között – 7000 használat.

Az öblítés nélküli piszoárok üzemeltetését nagyban segíti a G-PLUS enzimköves piszoár rács használata. Az öblítés hiánya alapvetően azt eredményezi, hogy a lefolyócsövekben kialakuló biofilmben lerakódik a húgykő, mely rendszeres lefolyótisztítás hiányában idővel dugulást okozhat. A G-PLUS piszoár rács beépített enzimkővel rendelkezik és használat közben úgynevezett vízkőlazító enzimeket bocsát ki magából. Ezek az enzimek egyrészt kellemesen intenzív illatot árasztanak, másrészt meggátolják a biofilm kialakulását a lefolyócsőben, így elejét veszik a húgykő lerakódásának és az ebből eredő dugulásoknak.

G-PLUS enzimköves piszoár rács
G-PLUS enzimköves piszoár rács
A hírben szereplő termékek
FALCON F-7000 vízmentes piszoár
 
FALCON F-7000 vízmentes piszoár

A FALCON vízmentes piszoárok magasfényű, zománcozott porcelán anyaga tökéletesen megakadályozza a húgykő lerakódását a vizelde felületén, és a szabadalmaztatott bűzelzáró patronnak köszönhetően teljesen szagtalan működést tesz lehetővé.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba
Közösségi szaniterek
Közösségi szaniterek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...