Gewiss JOINON: az elektromobilitás útja

Gewiss JOINON: az elektromobilitás útja

A komplex szolgáltatás része a technológiai infrastruktúra, a műszaki segítség és a karbantartás

A JOINON az elektromos járművek töltésére szolgáló komplett rendszer, amely bármilyen létesítményt, például a parkolókat és az út menti pihenőket környezeti szempontból fenntartható hellyé alakítja.

A "Smart mobility" hamarosan mindannyiunk életének fő részévé válik, ami végérvényesen megváltoztatja a közlekedésünket és a mindennapi utazásainkról alkotott elképzeléseinket. Ez a koncepció, amely egyesíti az egyéni igényeket a környezetünk védelmével.

A Gewiss megközelítése ebben a témában a JOINON – egy, az összes elektromos jármű töltésére használható szolgáltatás –, amely lefedi a termék technológiai infrastruktúráját és annak teljes kezelését (beleértve a műszaki segítséget és karbantartást is). A töltőállomásoktól az okostelefonokhoz és táblagépekhez való alkalmazásig és a töltőegységek intelligens kezeléséig: egy teljes rendszer, amely a környezeti fenntarthatóságot kulcsfontosságú versenyelőnnyé teszi.

A JOINON egy biztonságos, megbízható megoldás, amely ideális minden jelenlegi újratöltési igényhez. A JOINON teljes mértékben megfelel a jelenlegi nemzetközi szabályozásoknak mind a magán-, mind a nyilvános környezetben.

Megoldás minden alkalmazáshoz

Az I-On (talajra) és I-On Wall (felületre szerelhető) töltőegységek a JOINON által nyilvános használatra bemutatott két kulcsfontosságú megoldása, amelyeket úgy terveztek, hogy minden típusú behatásnak, vandalizmusnak és légköri jelenségnek ellenálljanak.

Mindkét modell festett acéllemez külső boritással, anti-graffiti kezeléssel, IP55-ös védettséggel és két vandálbiztos, Type 2-es töltőaljzattal rendelkezik 32 A, 400 V-ig, amelyek lehetővé teszik két jármű egyidejű töltését, aljzatonként 22 kW-ig. Az egységek speciális, hatszögletű kialakítása révén bármilyen parkoló elrendezésben használhatók és optimális láthatóságot biztosítanak a felhasználók és az aljzatok számára. A termékhez egy speciális háttérvilágítású TFT-kijelző és két RGB LED is tartozik, amelyek az aljzatok állapotjelzésére szolgálnak, így elölről és oldalról is jól láthatók.

Okos szolgáltatás a járműtöltés kezeléséhez

A töltőegységek mellett a Gewiss felhő alapú kommunikációs szolgáltatást is biztosít, egy olyan webplatformot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a töltési infrastruktúrák és szolgáltatások kezelését szoftvercsomagon (üzemeltetők számára), valamint okostelefonra és táblagépre (felhasználók számára) készült alkalmazáson keresztül.

Gewiss JOINON webplatform
Gewiss JOINON webplatform

A kezelőszoftver lehetővé teszi a töltőállomás-tulajdonosok számára, hogy valós időben figyeljenek egy adott töltőegységet, egyetlen ellenőrzési ponton keresztül felmérve a potenciált és a problémákat. A platformon nyomonkövethető és testreszabható a töltési szolgáltatások igénybevétele, így minden felhasználó számára kialakíthatók a hozzáférés feltételei és a fizetendő összeg közvetlenül beszedhető anélkül, hogy ezen elemek kezeléséhez további adminisztratív vagy szervezeti erőforrásokat kellene igénybe venni.

Gewiss JOINON alkalmazás okostelefonon
Gewiss JOINON alkalmazás okostelefonon

Eközben az összes Android és IoS mobileszközre ingyenesen letölthető JOINON alkalmazás segítségével az elektromos járművezetők bármikor megtekinthetik az egyes töltőegységek elérhetőségét, figyelemmel kísérhetik az egyes aljzatok állapotát, valamint lefoglalhatják, aktiválhatják vagy deaktiválhatják az összes töltési műveletet.

A JOINON felhőplatform is “átjárható”; lehetővé teszi bármely elektromos járművezető számára, aki már szerződést kötött egy másik szolgáltatóval, hogy használja a JOINON eszközöket. Olyan szolgáltatás, amely a szolgáltatók többletköltsége nélkül javítja és növeli a töltőpontok kihasználtságát, sőt láthatóságát is növeli.

Átfogó, folyamatos segítségnyújtás

A JOINON töltőállomások nem igényelnek speciális vagy gyakori karbantartást, ami részben annak köszönhető, hogy töltési problémák esetén távdiagnosztikai műveletek végezhetők az egységeken.

Gewiss JOINON: az elektromobilitás útja
Gewiss JOINON: az elektromobilitás útja

A termék normál használatának esetleges bonyodalmai vagy nehézségei ezért akár távolról is ellenőrizhetők és visszaállíthatók, garantálva az egyszerű, gyors és költséghatékony karbantartási szolgáltatást.

Ezenkívül a töltőállomások összes firmware-jét folyamatosan frissítik a legújabb elérhető verzióra, hogy garantálják az optimális teljesítményt és a maximális kompatibilitást minden új elektromos járművel.

A termék életciklusa során a JOINON rendkívül kedvező árú TCO-t (Total Cost of Ownership) garantál, a nyújtott szolgáltatások rutinszerű és rendkívüli karbantartásával kapcsolatos összes szempont egységes kezelésének köszönhetően.

A hírben szereplő termékek
JOINON I-FAST Compact Station DC autótöltő JOINON I-CON elektromos fali autótöltő JOINON I-ON elektromos autótöltő oszlop JOINON sorozat elektromos járműtöltő aljzat - Type2
 
Gewiss elektromos autótöltők
5 termék

A JOINON egy minden elektromos jármű töltésére szolgáló megoldás, beleértve mind a termék technológiai infrastruktúráját, mind annak teljes irányítását, műszaki segítségét és karbantartását. A töltőállomásoktól kezdve a hozzá tartozó okostelefon applikációktól egészen a háttérszoftverig – melyen egységesen kezelhető a hálózat – egy teljes rendszer, amely a környezeti fenntarthatóságot versenyképes sikertényezővé teszi. Minden igényt kielégítő megoldás, amely minden helyet – éttermeket, szállodákat, sportközpontokat, stadionokat, kereskedelmi üzleteket – kiemelt pozícióba helyez a felhasználóknál.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Elektromos autó töltőállomások
Elektromos autó töltőállomások
Töltőállomások, járműmosók, szervizek berendezései
Töltőállomások, járműmosók, szervizek berendezései
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...