proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Balance és Rapido tetőcserepek gazdaságossága is kiemelkedő


2011. március 18.

Alkalmazásuk nagy felületű tetők fedésénél és tetőfelújításoknál előnyös

A Creaton modern XXI. századi kerámia tetőcserepei - a Balance és a Rapido - nem csak műszaki paramétereiben jelentenek csúcsminőséget, hanem gazdaságossága is kiemelkedő. Mindez köszönhető annak, hogy ezek a modellek méretében áttörték a bűvös 10 db/m² álomhatárt. A minimum 8,1 db/m² cserépszükséglet különösen a nagy felületű tetők fedésénél és a tetőfelújításoknál jelent behozhatatlan előnyt, de a cserepek bevágása - az éleknél, hajlatoknál - is gyorsabb.
A nagyobb léctávolság (max. 44 cm), amely 10 cm-rel nagyobb más gyártók tetőcserepeihez viszonyítva, jelentős megtakarítást eredményez a lécezésnél faanyagban és munkaidőben.
A Creaton tetőcserepek egyes modelljei - a követelményeknek megfelelő alátéthéjazattal - egyedülállóan alkalmas rendkívül alacsony (pl. 10 fokos) tetőhajlásszögű tetők cserépfedésére.
A Creaton modellek tetőrendszerei - színes alumínium és kerámia anyagú kiegészítőikkel - többféle megoldást kínálnak a különféle tetőidomok és részletek szakszerű és megbízható kivitelezésére és alkalmasak a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb (összetett tetők) befedésére.
A XIX. század elejétől már iparszerűen gyártott modellek közel két évszázados formai hagyományt teremtettek. A tradicionális fedéskép, az épületekhez és környezetükhöz illeszkedő megjelenés, a gazdag felület és színválaszték, a mai kor legmagasabb esztétikai elvárásait is kielégítik - akár új tetők építése során, akár napjaink már-már halaszthatatlan tetőfelújítás esetén.

A nagyméretű sajtolt tetőcserepek előnyei:
  • Megnövelt élettartam
  • Fokozott esőbiztosság
  • Jobb viharállóság
  • Kivitelezési gyorsaság
  • Anyagtakarékosság
  • Gazdaságosság
  • Formai részletgazdagság
  • Nagyobb elemszilárdság
Balance és Rapido tetőcserepek
A Creaton Hungary Kft. a Várépítő Pályázat termékfelajánlója.

A Balance és Rapido nagyméretű sajtolt tetőcsrepekkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, részletes információt vagy katalógust szeretne kérni a Creaton Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8960 Lenti, Cserépgyár u. 1.
Telefon: +36 92 551 550
E-mail:
Web: www.creaton.hu
   
   
   
   
A CREATON csaknem 120 éves hagyományokkal rendelkező vállalat. „Creatívat agyagból” ez a cég célkitűzése, amit természetközeli módon és egyúttal igényesen, nagy hozzáértéssel, minőségi normáknak megfelelően valósítanak meg. A CREATON első külföldi gyárát Európa egyik legjobb nyersanyaglelőhelyének közepén, a magyarországi Lentiben alapította meg.
Hír
Várépítő Pályázat 2011 eredményhirdetés
2011.06.09    
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  creaton  Balance  Rapido  tetőcserép  nagyméretű  sajtolt