proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az innovatív COOL-FIT 2.0 csőrendszer telepítése


2018. december 07.

Videó a COOL-FIT 2.0 rendszer idomainak hegesztési folyamatáról

A Georg Fischer által készített videón bemutatásra kerülnek az új, előre szigetelt csőrendszer telepítésének egyes fázisai. Az 5 méteres szálakban kapható Cool-Fit csövek előkészített véggel érkeznek, így nincs szükségünk a speciális szerszám használatára. Az előre szigetelt karmantyúknak köszönhetően nem kell időt fordítanunk az utólagos szigetelésre. Ezáltal a hosszú, iránytörés nélküli szakaszokon rendkívül gyors ütemben haladhatunk a csőrendszer telepítésével. A rendszer természetesen komplett idomválasztékkal is rendelkezik.Ha a COOL-FIT 2.0 előszigetelt műanyag csőrendszer adataira, letölthető termékismertetőire kíváncsi, kattintson a hír alatt megjelenített termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Termékcsalád  COOL-FIT 2.0 előszigetelt műanyag csőrendszer

A COOL-FIT 2.0 termékcsaládot hűtőközegek és hűtött víz szállítására fejlesztették ki. A rendszer a 20 mm vastagságú szigetelésének köszönhetően alkalmas olyan légkondicionáló-hűtő rendszerekhez, ahol a közeghőmérséklet 0 °C feletti. A COOL-FIT 2.0 előszigetelt csőrendszer alapja a bevált, alacsony hőmérsékletnek ellenálló és korróziómentes PE100 alapanyagú cső és idom. A termékválaszték csövekből, szerelvényekből, rugalmas tömlőkből és átmeneti idomokból áll. A rendszer minden elemét előszigeteléssel vagy bontható szigeteléssel látták el, így utólagos szigetelést nem igényelnek. A COOL-FIT 2.0-hoz tartozó szerszámok lehetővé teszik a rendszer gyors és biztonságos telepítését.

Cég
Székhely: H-1145 Budapest, Korong u. 32.
Telefon: +36 1 363 6559
Telefon: +36 1 384 3113
Fax: +36 1 467 7007
Fax: +36 1 467 7003
E-mail:
Web: www.fgf.hu
Rozsnyay Domonkos
üzletkötő +36 30 411 0104
   
   
   
   
   
Az FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt. 1992-óta a Georg Fischer AG (+GF+) konszern csővezetékrendszerek részvénytársaságának, Közműrendszerek, Ipari csőrendszerek, Csőszerelés-technika, és DEKA csőrendszerek üzletágainak műszaki kereskedelmi képviselete Magyarországon.
Márkanevek: Georg Fischer +GF+
További hírek a Műanyag csőrendszerek termékkategóriában
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  FGF  Kereskedelmi  és  Képviseleti  Bt  COOL-FIT  2  0  előszigetelt  műanyag  csőrendszer  hegesztése  hegesztés  telepítés  előre  szigetelt  csőrendszer