proidea.hu online termékinformációs katalógus

Régi aszfaltos pálya felújítása Tevelen, az általános iskola udvarán


2018. november 29.

Az Ecogarden Kft. által elkészített új műfüves pálya kifejezetten futball játékra készült

A VHAF® NottsSward® 1300 felületszőnyeg véletlenszerű rostelrendezése, melyet MUGA rendszereiknél használnak, számos előnyt nyújt a felhasználóknak és a sportpályák tulajdonosainak. Mivel ez az egyedi szálszerkezet stabilizálja a homoktöltetet, kevésbé valószínű, hogy a homok összetömörödik, megkeményedik vagy, hogy újra fel kell töltenie a területet, ennek köszönhetően csökken a karbantartásra fordított kieső idő.

Az aszfaltos pálya a felújítás előtt
Az aszfaltos pálya a felújítás előtt


A VHAF® NottsSward® 1300 kopásálló, ellenálló a vágással, a tűzzel és a graffitivel szemben, és a természetes fűnél kevesebb gondozást igényel. A játékosok számára a műfű burkolat tömörebb játékfelületet, és kényelmesebb járást biztosít, jobban tapad a felülete és általában jobb a teljesítőképessége.

Az elkészült műfüves focipálya
Az elkészült műfüves focipálya


A NottsSport műfüves futballpálya rendszerben a gumiőrleményt a NottsPad (pályakényelmesség-fokozó) réteg váltja ki, mely különböző vastagságban kapható. A NottsPad közvetlenül a felső műfüves réteg alatt helyezkedik el (lásd. alábbi metszetrajz). A hagyományos gumiőrlemény+homok töltött műfüves futballpálya rendszerekkel szemben a NottsPad réteg abszolút előnye, hogy nem mozog el (együtt "él" a felső műfű réteggel), a pálya kényelmes, puha a térdnek és az ízületeknek.NottsSport műfüves futballpálya rendszer részletrajz
VHAF® NottsSward® 1300 kvarchomok töltött szintetikus sportburkolat + NottsPad 1500 réteg terítése zúzottkő ágyra.
Telepítést követően a burkolatba 12-14 kg/m² szürke kvarchomok kerül besöprésre.


A pálya besorolása: FIFA minősítés a labdarúgó gyephez - FIFA Egycsillagos kategória.

Az Ecogarden Kft. műfüves rendszerei elsősorban iskolákba, közterekre, edző- és bemelegítő pályák kialakítására, valamint klubok, magánszemélyek részére ideális választás.

A Notts Sport® burkolatok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Ecogarden Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1221 Budapest, Anna u. 9-11.
Fax: +36 1 207 2227
Web: http://www.ecogarden.hu/
Koltai Krisztina
ügyvezető igazgató +36 30 701 9650
   
A TLF Magyarország 25 év szakmai tapasztalattal épít játszóteret, játszó-és kalandparkot. Vállalják játszóterek tervezését, kivitelezését és karbantartását.
Márkanevek: Togo, Elastico, Sporti, Modulo Piú, Gardenia
További hírek a Sportpálya burkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Ecogarden  VHAF  NottsSward  1300  felületszőnyeg  műfű  aszfaltos  pálya  felújítás  Tevel  MUGA  NottsPad  sportburkolat  sportpálya