Régi aszfaltos pálya felújítása Tevelen, az általános iskola udvarán

Az Ecogarden Kft. által elkészített új műfüves pálya kifejezetten futball játékra készült

A VHAF® NottsSward® 1300 felületszőnyeg véletlenszerű rostelrendezése, melyet MUGA rendszereiknél használnak, számos előnyt nyújt a felhasználóknak és a sportpályák tulajdonosainak. Mivel ez az egyedi szálszerkezet stabilizálja a homoktöltetet, kevésbé valószínű, hogy a homok összetömörödik, megkeményedik vagy, hogy újra fel kell töltenie a területet, ennek köszönhetően csökken a karbantartásra fordított kieső idő.

Az aszfaltos pálya a felújítás előtt
Az aszfaltos pálya a felújítás előtt

Az aszfaltos pálya a felújítás előtt


A VHAF® NottsSward® 1300 kopásálló, ellenálló a vágással, a tűzzel és a graffitivel szemben, és a természetes fűnél kevesebb gondozást igényel. A játékosok számára a műfű burkolat tömörebb játékfelületet, és kényelmesebb járást biztosít, jobban tapad a felülete és általában jobb a teljesítőképessége.

Az elkészült műfüves focipálya
Az elkészült műfüves focipálya

Az elkészült műfüves focipálya


A NottsSport műfüves futballpálya rendszerben a gumiőrleményt a NottsPad (pályakényelmesség-fokozó) réteg váltja ki, mely különböző vastagságban kapható. A NottsPad közvetlenül a felső műfüves réteg alatt helyezkedik el (lásd. alábbi metszetrajz). A hagyományos gumiőrlemény+homok töltött műfüves futballpálya rendszerekkel szemben a NottsPad réteg abszolút előnye, hogy nem mozog el (együtt "él" a felső műfű réteggel), a pálya kényelmes, puha a térdnek és az ízületeknek.NottsSport műfüves futballpálya rendszer részletrajz
NottsSport műfüves futballpálya rendszer részletrajz

VHAF® NottsSward® 1300 kvarchomok töltött szintetikus sportburkolat + NottsPad 1500 réteg terítése zúzottkő ágyra.
Telepítést követően a burkolatba 12-14 kg/m² szürke kvarchomok kerül besöprésre.


A pálya besorolása: FIFA minősítés a labdarúgó gyephez - FIFA Egycsillagos kategória.

Az Ecogarden Kft. műfüves rendszerei elsősorban iskolákba, közterekre, edző- és bemelegítő pályák kialakítására, valamint klubok, magánszemélyek részére ideális választás.

A Notts Sport® burkolatok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Ecogarden Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Notts Sport® burkolatok
 
Notts Sport® burkolatok

A Notts Sport® egyike a vezető szakértőknek a sport, a játék és a szabadidő céljára szolgáló szintetikus felületrendszerek tervezése és szállítása területén. A vállalat több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a krikett,- tenisz-, gyeplabda- és futballpályák, valamint gyermekjátszóterek és nem sportcélú környezetek, nem természetes alapú felülettechnológiája területén.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Sportpálya burkolatok
Sportpálya burkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...