proidea.hu online termékinformációs katalógus

Levegő fertőtlenítés a Czebe-Med Bio Kft. germicid lég- és felület-sterilizátoraival


2017. január 30.

Előregyártott, valamint egyedi igényre készített berendezések az egészségügy, élelmiszeripar és egyéni felhasználók részére

Az UV-A, UV-B, és UV-C elektromágneses sugárzási tartományok  

UV-C Technológia - Levegő sterilizálás

Mi az UV-C fény?

Az UV-A, UV-B, és UV-C elektromágneses sugárzási tartományok, eltérő hullámhosszal, amelyek mind részei a Napból, érkező un. Ibolyántúli vagy Ultraibolya, nemzetközi viszonylatban UltraViola (UV) fény spektrumnak.
Az UV-A tartomány a bőr barnulását eredményezi. Egészségügyi alkalmazása bizonyos bőrbetegségek esetében indokolt.

Az UV-B spektrum mély behatolási képességgel, égési sérüléseket eredményez. Fokozott kitettség esetén bőrbetegségeket, bőr öregedést és homályos látást eredményezhet.

Az UV-C sugárzás (a szem kivételével) különösebb károsító hatás nélkül, majdnem teljesen elnyelődik a bőr külső rétegében. Ugyanakkor, az energiában rendkívül gazdag 200-400 nanométer hullámhosszú UV-C fény fungicid, virucid és baktericid hatása, sokoldalú alkalmazást tesz lehetővé a patogén mikroorganizmusok elpusztítása érdekében.

Az egészségügy, élelmiszeripar, gyógyszergyártás vagy saját életterünk higiénikusabbá tételében a víz, levegő és felületek esetében, rendkívüli hatékonysága és környezetbarát volta miatt, egyre dominánsabb szerepet játszik.

UV-C Technológia
Az UV-C technológia alkalmazásával több, mint 99.99%-os hatásfokkal pusztíthatók el a kórokozók,másodpercek alatt, fertőtlenítő vegyszer használata nélkül. Levegő sterilizálás, antibakteriális festék, antibakteriális adalékanyag.

Költségtakarékos, biztonságos és rendkívül hatékony.

Az UV-C lég- és felület-sterilizáló rendszerek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Czebe-Med Bio Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Telephely: H-1092 Budapest, Ráday utca 39.
Mobil: +36 70 380 6161
E-mail:
Web: www.czebe-med.hu
   
   
   
   
A Czebe-Med Bio Kft., a Biomaster Ltd. ezüstion technológiáján alapuló adalékok forgalmazásával és ezen adalékok hozzáadásával készült antibakteriális és penészedésgátló termékek, pl.: vizes bázisú beltéri festékek, lakkok, ipari gyanták értékesítésével foglalkozik. Termékeik antimikrobás hatásmechanizmusa nem nano-technológián alapul, tehát biztonságos és legális. Jól mosható, rendkívül kopásálló felületet adnak falazat, fém, fa, üvegszövet és műanyag felületeken. Alkalmazási területek: Egészségügy, élelmiszeripar, gyógyszergyártás, de saját otthonunk felületeit is elláthatjuk antibakteriális védelemmel.
További hírek a Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe termékkategóriában
További hírek a Klíma- és hűtéstechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Czebe-Med  Bio  Kft  germicid  légsterilizátor  felület-sterilizátor  UV  DIRECT  DM/2  germicid  lámpa  UV  HUNTER  légsterilizáló  UV  Modul  Air  légfertőtlenítő  egység  UV  SMART  MODUL  HAMBA