Levegő fertőtlenítés a Czebe-Med Bio Kft. germicid lég- és felület-sterilizátoraival

Előregyártott, valamint egyedi igényre készített berendezések az egészségügy, élelmiszeripar és egyéni felhasználók részére

Az UV-A, UV-B, és UV-C elektromágneses sugárzási tartományok
Az UV-A, UV-B, és UV-C elektromágneses sugárzási tartományok
Galéria

UV-C Technológia - Levegő sterilizálás

Mi az UV-C fény?

Az UV-A, UV-B, és UV-C elektromágneses sugárzási tartományok, eltérő hullámhosszal, amelyek mind részei a Napból, érkező un. Ibolyántúli vagy Ultraibolya, nemzetközi viszonylatban UltraViola (UV) fény spektrumnak.
Az UV-A tartomány a bőr barnulását eredményezi. Egészségügyi alkalmazása bizonyos bőrbetegségek esetében indokolt.

Az UV-B spektrum mély behatolási képességgel, égési sérüléseket eredményez. Fokozott kitettség esetén bőrbetegségeket, bőr öregedést és homályos látást eredményezhet.

Az UV-C sugárzás (a szem kivételével) különösebb károsító hatás nélkül, majdnem teljesen elnyelődik a bőr külső rétegében. Ugyanakkor, az energiában rendkívül gazdag 200-400 nanométer hullámhosszú UV-C fény fungicid, virucid és baktericid hatása, sokoldalú alkalmazást tesz lehetővé a patogén mikroorganizmusok elpusztítása érdekében.

Az egészségügy, élelmiszeripar, gyógyszergyártás vagy saját életterünk higiénikusabbá tételében a víz, levegő és felületek esetében, rendkívüli hatékonysága és környezetbarát volta miatt, egyre dominánsabb szerepet játszik.
UV-C Technológia
UV-C Technológia
Galéria
Az UV-C technológia alkalmazásával több, mint 99.99%-os hatásfokkal pusztíthatók el a kórokozók,másodpercek alatt, fertőtlenítő vegyszer használata nélkül. Levegő sterilizálás, antibakteriális festék, antibakteriális adalékanyag.

Költségtakarékos, biztonságos és rendkívül hatékony.

Az UV-C lég- és felület-sterilizáló rendszerek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha további információt vagy árajánlatot szeretne kérni a Czebe-Med Bio Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe
Légtisztítók, páramentesítők kishelyiségekbe
Klíma- és hűtéstechnika
Klíma- és hűtéstechnika
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...