proidea.hu online termékinformációs katalógus

Csapadékvíz-elvezetés Gödöllőn Pureco résfolyókákkal


2017. március 09.

A II-profil résfolyókákat a lejtős utcák kereszteződéseibe építették be

Gödöllő kertvárosában, a Királytelepen valósult meg a területet érintő vízkár elhárítási problémák megoldására az a városi csapadékvíz-elvezetési beruházás, melyhez a Pureco résfolyókáit építették be.

A II-profil résfolyókákat kifejezetten ajánlják közúti csapadékvíz elvezető rendszerként autópályákhoz, alagutakhoz, leálló sávokba, közüzemi átjárókba, parkolók, logisztikai központok dinamikus tehernek kitett burkolt felületéhez. A résfolyóka elemek C45/55 XF4 osztályú vasalt betonból készülnek, mely magas szilárdságot, sók és vegyi anyagokkal szembeni magas ellenállóságot, alacsony nedvszívó képességet és magas esztétikai minőséget biztosít.

Gödöllőn, a kritikus lejtős utcák kereszteződéseibe beépített résfolyóka karbantartása egyszerű és költséghatékony, a 3 cm-es résen keresztül erős vízsugárral vagy magasnyomású mosó segítségével a folyamatos tisztítás lehetősége biztosított, a rendszer végébe elhelyezett tisztító idomon keresztül az üledék összegyűjthető és kiemelhető. Várhatóan hosszú élettartamú, hatékony vízelvezető rendszer szolgálja majd Gödöllő kertvárosának hatékony csapadékvíz-elvezetését.

Pureco II-profil résfolyóka

Pureco II-profil résfolyóka Gödöllőn

Csapadékvíz-elvezetés Gödöllőn Pureco résfolyókákkal

A II-profil résfolyóka letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1118 Budapest, Rétköz u.5.
Telefon: +36 1 224 0670
Fax: +36 1 224 0679
E-mail:
Web: www.pureco.hu
Koncsikné Káli Andrea
kommunikáció/marketing +36 30 426 7624
   
   
   
A Pureco Kft. 2006 óta meghatározó szereplő a csapadékvíz-tisztítás, elvezetés, tározás, az ivóvíztisztítás, valamint a szennyvíztisztítás területén.
A környezetvédelem melletti elkötelezett tevékenységükkel, az élhető és tiszta természet megteremtésének, védelmének szem előtt tartásával, fenntartható, komplex és egyedi javaslatokat kínálnak ügyfeleiknek.
Értékálló termékeik és technológiáik között olaj- és zsírfogók, különböző funkciójú és anyagú, nagy térfogattal rendelkező tartályok, résfolyókák, csapadékvíz szikkasztók, ivóvíz és tűzivíz valamint szennyvíz vezetékek csőanyagai (gömbgrafitos öntöttvas, illetve kőagyag) éppúgy megtalálhatók, mint a kommunális és ipari szennyvíztisztító technológiák, telepek.
Szolgáltatásaikon belül engedélyezési eljárások lebonyolításával, leválasztó technológiák szervizelési és üzemeltetési feladataival, meglévő berendezések modernizációjával, bővítésével, hatásfoknöveléssel, laboratóriumi vizsgálatokkal, elemzésekkel is állnak ügyfeleik rendelkezésére.
Kiemelt szakmai referenciával rendelkeznek az ivóvíztisztítás és a környezetvédelmi kármentesítés területén is, több egyedülálló vízkezelő rendszert tervezésével és kivitelezésével járulhatnak hozzá a fenntarthatósághoz.
A vízgazdálkodás területén komplex megoldásokat kínálnak a hazai és nemzetközi piacon. Céljuk az, hogy megőrizzék, és hosszú távon biztosítsák az élet forrását jelentő vizet, emeljék és láttassák annak értékét, valamint az azt szolgáló infrastruktúra költséghatékony és fenntartható fejlesztésének szükségességét. Ügyfeleik igényeinek és elvárásainak megfelelő, hiteles, az ő lehetőségeihez képes optimális, igazi megoldások nyújtására, innovatív, versenyképes vizes szaktudásuk, szakma közéleti szerepvállalásuk széles körű hasznosítására törekszenek.
További hírek a Felszíni vízelvezetők termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Pureco  csapadékvíz  elvezetés  II-profil  résfolyóka  vízelvezetés  folyóka  betonfolyóka