Csapadékvíz-elvezetés Gödöllőn Pureco résfolyókákkal

A II-profil résfolyókákat a lejtős utcák kereszteződéseibe építették be

Gödöllő kertvárosában, a Királytelepen valósult meg a területet érintő vízkár elhárítási problémák megoldására az a városi csapadékvíz-elvezetési beruházás, melyhez a Pureco résfolyókáit építették be.

A II-profil résfolyókákat kifejezetten ajánlják közúti csapadékvíz elvezető rendszerként autópályákhoz, alagutakhoz, leálló sávokba, közüzemi átjárókba, parkolók, logisztikai központok dinamikus tehernek kitett burkolt felületéhez. A résfolyóka elemek C45/55 XF4 osztályú vasalt betonból készülnek, mely magas szilárdságot, sók és vegyi anyagokkal szembeni magas ellenállóságot, alacsony nedvszívó képességet és magas esztétikai minőséget biztosít.

Gödöllőn, a kritikus lejtős utcák kereszteződéseibe beépített résfolyóka karbantartása egyszerű és költséghatékony, a 3 cm-es résen keresztül erős vízsugárral vagy magasnyomású mosó segítségével a folyamatos tisztítás lehetősége biztosított, a rendszer végébe elhelyezett tisztító idomon keresztül az üledék összegyűjthető és kiemelhető. Várhatóan hosszú élettartamú, hatékony vízelvezető rendszer szolgálja majd Gödöllő kertvárosának hatékony csapadékvíz-elvezetését.

Pureco II-profil résfolyóka
Pureco II-profil résfolyóka
Galéria


Pureco II-profil résfolyóka Gödöllőn
Pureco II-profil résfolyóka Gödöllőn
Galéria


Csapadékvíz-elvezetés Gödöllőn Pureco résfolyókákkal
Csapadékvíz-elvezetés Gödöllőn Pureco résfolyókákkal
Galéria


A II-profil résfolyóka letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Pureco Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
II-profil résfolyóka

A belső lejtés nélküli kivitelben készült II-0 profilú résfolyóka nagy kiterjedésű burkolt felületek hatékony csapadékvíz elvezetésére alkalmas. Ilyenek pl.: autópályák, elsőrendű utak, alagutak, leálló sávok, logisztikai központok, stb. Erősen csapadékos területeken, ahol feltétel a kis szerkezeti magasság, a II-0 profil kiválóan teljesít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Felszíni vízelvezetők
Felszíni vízelvezetők
Mélyépítés
Mélyépítés
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...