proidea.hu online termékinformációs katalógus

Talajnedvesség és talajpára elleni szigetelés hűvös időben


2018. november 23.

Büsscher & Hoffmann GV 35 E és GV 45 E szigetelő lemezek hideghajlíthatósága -5°C

Lassan közeledik a tél és a nappalok, éjszakák kezdenek egyre hűvösebbek, hidegebbek lenni. Ebben az átmeneti időszakban a talajnedvesség, talajpára elleni szigetelést is gondosabban kell elkészíteni.

Ehhez jelentenek segítséget a Büsscher & Hoffmann GmbH. által kifejlesztett GV 35 E és GV 45 E elasztomerbitumenes lemezek. Mindkét anyag hideghajlíthatósága -5°C, ami lehetővé teszi a gazdaságos felhasználást még hideg időjárási körülmények között is.

Ezek az elasztomerbitumenes szigetelő lemezek üvegfátyol hordozóval készülnek, felső oldalukon finom homokszórással, az alsó oldalukon fóliával vannak ellátva. Alkalmazhatóak lángolvasztással vagy hegesztéssel, a hosszoldalon legalább 8 cm, a végtoldásoknál legalább 10 cm átfedés szükséges.

Büsscher & Hoffmann GV 35 E és GV 45 E szigetelő lemezek

A GV 35 E és GV 45 E szigetelő lemezek műszaki adatlapjait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Büsscher & Hoffmann Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1095 Budapest, Soroksári út 1. 4.lépcsőház III/3.
Mobil: +36 30 578 0501
E-mail:
Web: https://www.bueho.com/hu/
Roszkopál Miklós
műszaki információk +36 30 357 0507
   
   
A Büsscher & Hoffmann GmbH Ausztria piacvezető cége a bitumenes lemezek piacán. Évente 16 milló m² terméket gyárt és szállít Európa szerte, így Magyarországra is. A 2011-ben alapított Büsscher & Hoffmann Kft. Magyarország egyik fontos piaci szereplője. Az anyavállalat kiváló minőségű termékeinek forgalmazásával foglalkozik. Fő irányvonal a modifikált termékek piaca és ennek megfelelően a különleges termékek eladása. Jelentős piaci hányaddal rendelkezik a hidak szigetelésében. A Büsscher & Hoffmann Kft. kiemelten figyel a tervezők és a beruházók tájékoztatására, a szakemberek műszaki tanácsadására. Tervezési és beépítési útmutatóval, tanáccsal látja el a hozzájuk fordulókat. A termékeik a magyarországi építőanyag kereskedőknél elérhetőek.
Márkanevek: Barutekt, Baruplan, Duralbit, Aluplan, Baruplast, Büscherit
További hírek a Bitumenes szigetelőlemezek és kenhető bitumenes bevonatok termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Büsscher  Hoffmann  bitumenes  lemez  elasztomerbitumenes  vízszigetelés  GV  35  E  GV  45  E  Barutekt  talajpára  BUEHO