Falcsiszolás könnyedén, minden irányba

Bosch GTR 550 Professional falcsiszoló

A szabadalmaztatott Bosch GTR 550 Professional falcsiszoló egyenletes és hatékony csiszolást biztosít

A falcsiszolás talán rutin feladat, de ez nem jelenti azt, hogy könnyű is. Órákig a fej felett tartani a falcsiszolót kimerítő, ugyanakkor egyenletesen lecsiszolni a felületet igazi erőkifejtést is igényel.

A Bosch Professional termékfejlesztőinek köszönhetően a GTR 550 Professional falcsiszoló könnyű és kiválóan kezelhető, mindamellett, hogy csökkenti a balesetekből eredő felületkárosodás lehetőségét is. "Amikor terméket fejlesztünk, az egészségügyi és egyszerűsítési funkciókat mindig a szemünk előtt kell tartanunk." – mondta Xiuping Wang, a Bosch Professional ipari üzletágának termékmenedzsere.

Bosch GTR 550 Professional falcsiszoló
Bosch GTR 550 Professional falcsiszoló

Hogyan működik ez a gyakorlatban?
Kezdjük a nyilvánvaló tulajdonságokkal és nézzük meg a szerszám tömegét.

Legjobb, ha a fej feletti munkát könnyedén végezzük

Plafoncsiszolás közben a felhasználók a fejük felett tartják – átlagosan 2,5 órán keresztül – a szerszámot. Itt jön képbe a GTR 550 Professional mennyezeti szívó funkciója, mely akár 40%-kal képes csökkenteni a felhasználó által tartandó súly nagyságát.

Egyenletes mozdulatok az extra rugalmas csiszolófejjel

A GTR 550 Professional új, szabadalmaztatott, rendkívül rugalmas fejegysége sima felületet biztosít és megakadályozza a gipszkarton véletlen károsodását. A fej elfordítható, párhuzamos marad a felülettel, így könnyebb simán mozgatni a falakon és a mennyezeten.

Kényelmesebb markolat a gipszkarton csiszolásnál

A falcsiszoló egy másik innovatív funkciója az L-alakú fogantyú. Ergonomikus kialakítása csökkenti a hosszú ideig tartó, két karral végzett munka terhét. Miközben az egyik kar nyújtva van, a másik a test mellett pihenhet – az összes irányítási funkció az ujjaknál helyezkedik el.

Pormentes

A száraz falak csiszolása közben rengeteg por keletkezik, ami légúti irritációt okozhat és súlyos egészségügyi kockázatot jelent. A felhasználók egészségének védelme az egyik legfontosabb ígérete a márkának és a GTR 550 Professional falcsiszoló be is bizonyítja ezt: a legkorszerűbb technológiát alkalmazva a porelszívás aránya 95%-os, mellyel gyakorlatilag pormentes csiszolást tesz lehetővé.

Bosch GTR 550 Professional falcsiszoló
Bosch GTR 550 Professional falcsiszoló

Egyszerűsítse le a kemény munkát új ötletekkel

Az ördög a részletekben rejlik, de néha mégis az elérhetetlen sarkokban bújik meg. Ennek érdekében a falcsiszolót ellátták egy gyors kioldású szegmenskefével, ami lehetővé teszi a nehezen elérhető sarkokban történő csiszolást is. A szegmenspólus és gyorscsere-záras kialakítással könnyedén elérhető mind a magas plafon, mind pedig az alacsonyan lévő felületek is. A GTR 550 Professional falcsiszoló szabványos földelővezetékkel rendelkezik, mely védelmet nyújt a statikus áramütések ellen. A csiszoló kompakt kialakítású és egyszerűen szállítható.

A Bosch-nál soha nem állnak meg a fejlesztésekkel, ahogy Wang Xiuping fogalmaz: "a jövőben együtt tegyük a szakemberek életét könnyebbé és egészségesebbé!"​

A hírben szereplő termékek
Bosch GTR 550 Professional falcsiszoló
 
Bosch GTR 550 Professional falcsiszoló

A Bosch GTR 550 Professional falcsiszoló tetszőleges irányú, minimális fáradtsággal járó munkavégzést biztosít. „UltraFlexible Head” rugalmas fejegység a falakon és a mennyezeten történő csiszoláshoz. Optimalizált levegőáramlás a pormentes csiszolás érdekében.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kézigépek
Kézigépek
Építőlapok
Építőlapok
Glettek
Glettek
Kéziszerszámok, mérőműszerek, nyomtatók, munkavédelem
Kéziszerszámok, mérőműszerek, nyomtatók, munkavédelem
Építőlapok, félkész termékek, alapanyagok
Építőlapok, félkész termékek, alapanyagok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...