proidea.hu online termékinformációs katalógus

IM ipari bútorcsalád - megoldások az öltözőtől az üzemberendezésig


2018. augusztus 23.

Nagy igénybevételre tervezett bútorok alkalmazási példái

A BITT Technology-H Kft.-nél 1994-ben alkották meg a máig is nagy népszerűségnek örvendő IM ipari bútorcsaládot. Ez a termékcsalád a mai napig a cég árbevételének legnagyobb százalékát teszi ki.

Scania szerviz, Budapest
Scania szerviz, Budapest - nehéz munkapadok, szerszámos kocsik, konténerek, perforált fal és munkaállomások

A tervezéstől a gyártásig a legkorszerűbb programokkal és gépekkel dolgoznak. Minden bútoruk I. osztályú hidegen hengerelt acéllemezből készül, a megfelelő merevítésekkel és hegesztésekkel ellátva. A magas minőségi követelményeknek megfelelő öltözőszekrényeik és műhelyberendezéseik a legkiválóbb anyagokból készülnek, és minden elemük porfestéses felületkezelés után kerül összeszerelésre. Ezzel az eljárással elkerülhető a hegesztett szekrényvázaknál jelentkező korróziós probléma (az egymással érintkező nyers felületek nem rendelkeznek korrózióvédelemmel, így előbb-utóbb megjelenik a rozsda).

Shoptec, Csót
Shoptec, Csót - komplett öltöző berendezés, osztott ajtós öltözőszekrény, Z 2008 öltözőszekrény, öltözőpad

Közel 30 éves tapasztalatuk a garancia arra, hogy ügyfeleik a legjobb minőséget kapják közvetlenül a gyártótól. Gyártott termékeikre minden esetben garanciát vállalnak és biztosítják a cserére szoruló alkatrészek pótlását nem kevesebb, mint 10 évig. Vállalják továbbá egyedi termékek tervezését és gyártását ( mennyiségtől függően), helyszíni felmérést és összeszerelést is.

Az IM bútorcsalád főbb tagjai:
  • ajtós-fiókos konténerek
  • szerelőkocsik
  • munkapadok
  • öltözőszekrények, értékmegőrzők
  • általános tároló szekrények
  • egyéb termékek, kiegészítők
ACSG, Győr
ACSG, Győr - munkapadok, szerelőasztalok, perforált falak, fémszekrények

Az IM ipari bútorcsalád letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a BITT Technology-H Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2885 Bakonybánk, Bánki Donát Iparterület
Telefon: +36 34 359 893
Fax: +36 34 359 938
E-mail:
Web: http://www.bbitt.hu
Web: http://www.oltozoberendezes.hu/
Hlavács Tamás
kereskedő +36 70 672 7164
   
   
   
   
A BITT Technology-H Kft. 1991-ben alakult osztrák-magyar tulajdonú cégként. A 90-es évek elején egyedi profilt alakított ki, saját fejlesztésű ipari bútorok gyártására szakosodott. Megpróbálta sikeresen betölteni azt az űrt, ami a kialakulóban levő kis- és közép vállalkozások eszközigénye jelentette. Termék skálájuk sok innovatív, a mai kornak, a piac igényeinek megfelelő terméket tartalmaz. Termékeik között szerepelnek irat- és szerszámtároló szekrények, fiókos tárolók fix- és gördíthető kivitelben, munkapadok, igényes kivitelű öltözőszekrények, elektromos szekrények, elektronikus zárral ellátott értékmegőrzők. 2012-től a cég 100%-os magyar tulajdonba került. Cégük az utóbbi gazdasági recesszió nehéz körülményei ellenére racionális gazdálkodással megőrizte pozícióját a hazai fémbútor gyártók versenyében.
Márkanevek: ECOLockers
További hírek az Ipari bútorok termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  BITT  Technology-H  IM  ipari  bútorcsalád  öltözőszekrény  szekrény  lemezszekrény  acéllemez  szekrény  munkapad  szerelőkocsi  értékmegőrző  pad  konténer  fémszekrény