Benito extrém gördeszka és BMX ügyességi pálya

A Benito Skate Ramp elemei igény szerint kombinálhatók ezáltal mindenki a saját elképzelése szerint építheti meg ügyességi pályáját

Idén októberben épült az az új extrém ügyességi pálya, amit a fiatalok nagy örömmel vettek birtokba Óbudán.
A pálya Budapest III. kerületében, a Csobánka téren található. Az ügyességi pálya a Benito Urban spanyol cég elemiből épült. Az extrém pálya elemek egy meglévő, kihasználatlan aszfaltpályára kerültek, így a régi, unalmas terület most új életre kapott, lendületet és izgalmat hozott az oda látogató, sportszerető fiatalok életébe. Az ügyességi elemek felülete egy speciális üvegszálas anyagból készült, matt RAL5002 kék színben.
A kétrétegű felület úgy nevezett "Gelo"-alapozó rétege megakadályozza, hogy a felület romlásnak, vagy bomlásnak induljon, továbbá a felület 100%-os védelmet élvez az UV sugárzással, az extrém időjárási viszonyokkal (jég), valamint a kémiai anyagokkal szemben.
A legfelső réteg hosszú élettartamú, speciális anyagszerkezet, mely meggátolja a víz bejutását a felület alá, így az 100%-ig ellenáll többek között a jegesedésnek, ez által a szétfagyásnak.

A Benito Skate Ramp elemei igény szerint kombinálhatók, ezáltal mindenki a saját elképzelése szerint építheti meg saját ügyességi pályáját.
Ön kigondolja, az Ecogarden megtervezi és megépíti!

Ha a Benito Skate Ramp ügyességi pályával kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Ecogarden Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kategóriák
Sportpályaelemek, sportszer tárolók
Sportpályaelemek, sportszer tárolók
Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...