proidea.hu online termékinformációs katalógus

Beépítési videó az AlbaFal építéséről, gépészeti hornyok kialakításáról


2018. június 15.

A kész fal vakolása teljesen elhagyható, nem igényel felületi utókezelést, hálóval történő megerősítést


Prémium minőség gyorsan, egyszerűen. A nagy elemek (3 db/m²) mind a 4 oldalán található nútféderes kialakításának köszönhetően, a hagyományos vakolt falazatokhoz képest harmad annyi idő alatt építhetünk válaszfalat gipsztéglából a kevés élőmunka igény, és a vakolás elhagyása miatt jelentős árelőnnyel.

Hézagolást követően a felület teljesen sík, sima, 1 réteg glettelést követően festhető. Igazi száraztechnológia, a vakolás teljes elhagyása mellett sem igényel felületi utókezelést, hálóval történő megerősítést, bandázsolást. A nagy tisztaságú ásványgipsz teljesen homogén anyagminősége, valamint a rugalmas falcsatlakozások alkalmazásával az elkészült válaszfal felülete repedésmentes. Nyíláskialakítás során a kész felület összeboltozódása miatt áthidaló alkalmazása sem szükséges, ideiglenes alátámasztás vagy vaktok alkalmazásával.

Alkalmazási terület:
  • válaszfal
  • aknafal, strangfal
Gipsztégla méretek:
  • 667 x 500 x 80 mm
  • 667 x 500 x 100 mm
Tűzgátlás:
  • A1-120 perc (8 cm vastagságú elem)
  • A1-180 perc (10 cm vastagságú elem)
Hanggátlás:
  • Rw’=37 dB (8 cm vastagságú elem)
  • Rw’=39 dB (10 cm vastagságú elem)
Gépészeti hornyok kialakítása során vízszintes irányban történő kábelcsatorna elvezetésére alkalmasak a termék üregsorai, függőleges irányú megmunkálást egyszerűen horonyvágó alkalmazásával tehetjük meg.


Az ALBAfal letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha további információt, vagy árajánlatot szeretne kérni az ALBAGIPS Exim Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-8000 Székesfehérvár, Rahói út 1.
Telefon: +36 22 312 200
Mobil: +36 30 419 2757
E-mail:
Web: www.albagips.hu
Loósz Balázs
ügyvezető  
   
   
   
Az ALBAGIPS termékportfóliójának köszönhetően olyan korszerű, alternatív építőipari termékek sikeres forgalmazását végzi, melyek Magyarországon, illetve a közép-kelet-európai régióban is egyedülállóak. A folyamatosan bővülő ügyfélkör számára az egész országot lefedő viszonteladói hálózat garantálja a mindig szakszerű és ügyfélorientált kiszolgálást.
Termékeik az ISO 9001:2000 minőségtanúsítvánnyal rendelkezik, emeltszintű kritériumokat követve gyártott termékeket kínál annak érdekében, hogy partnereik folyamatosan a vonatkozó szabvány szerinti csúcsminőséget tudja garantálni.
Hír
AlbaFal gipsztégla válaszfal, strangfal technológia - vakolat elhagyással
2018.07.09    
Hatékony száraztechnológia AlbaGips gipsztéglával
2018.06.15    
Kulcsszavak:  ALBAGIPS  gipsztégla  ALBAfal  gipsz  gipszborítás  gipszalapú  vakolat  falazat  falazás  válaszfal