proidea.hu online termékinformációs katalógus

Átadták a B&K legújabb fejlesztésű beléptető rendszerét


2014. február 06.

Vandálbiztos beléptetőkapuk forgóvillás kialakítással és tikett nyomtatóval

Budapest szívében, a Központi Nagyvásárcsarnok első emeletén található Fakanál étteremben helyezték üzembe a hosszú és aprólékos fejlesztőmunka eredményeként elkészült BK09232 cikkszámú beléptető kapukat, a hozzájuk rendelt kártyaolvasókkal, és korlátrendszerrel. Ezek a vandálbiztos beléptetőkapuk forgóvillás kialakítással és tikett nyomtatóval vannak ellátva. Előbbi a fizetés nélküli áthaladást teszik lehetővé (például a személyzet számára), míg a kinyomtatott tikettek levásárolhatók az étteremben, így a vendégek lényegében ingyenesen használhatják a mellékhelyiséget. Az átadott berendezést azonnal birtokba vette a felhasználók sokasága.


A forgóvillás beléptető kapu letölthető termékismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Forgókapuk, forgóvillák, terelők termékkategóriában
További hírek a Biztonsági berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  vandálbiztos  forgóvillás  beléptetőkapuk  tikett  nyomtató