Abroncs tárolási megoldások a Dexiontól

A Dexion tárolórendszerek a tárolási hatékonyságot, a minőséget és az ergonómiát szolgálják

Az abroncsok optimális tárolásakor az abroncsok maximális mennyiségét kívánják tárolni a rendelkezésre álló helyen, az abroncsok minőségromlása nélkül, minden évszakban hatékony és ergonómiailag helyes anyagmozgatást fenntartva. A tárolórendszereknek kellően állíthatóknak kell lenniük a helyi magassági, mélységi és szélességi méretekhez.
A Dexion testreszabott megoldásokat kínál a helyi független abroncskereskedés céljainak megfelelő kis polcrendszertől a nemzetközi abroncsgyártóknál található automatizált magasraktári állványrendszerekig terjedően.
Abroncsok függőleges tárolása - HI 280 polcrendszer

A HI 280 polcrendszer ideális a kisebb raktárakban végzett kézi anyagmozgatáshoz. A rendszer függőleges elrendezésre alapozott. A sokféle módon összeszerelhető polcok kiváló minőségű horganyzott acélból készülnek.
Az abroncsok függőleges helyzetben való tárolása nagyobb tárolási sűrűséget eredményez és alapterületet szabadít fel. A maximum 2 méter nyílásközű abroncstároló polcok nagyon hatékonyan használhatók kisebb rakterekben.

- Egyszerű kézi anyagmozgatás,
- változatos szerkezet,
- már kisebb létesítményekben is hatékony.
Nagy nyílásközű polcok
Nagyobb polcszélességek és kevesebb függőlegesen elhelyezett termék, valamint dupla mélységű abroncstárolás esetén a nagy nyílásközű rendszer azonos raktérben több abroncsot fogad be, ezáltal növelve a tárolási sűrűséget.
A szilárd és stabil kialakításnak köszönhetően magukban álló abroncsok és keréktárcsával szerelt abroncsok is tárolhatók. Kellően magas épület esetén a nagy nyílásközű polcrendszer kettős, vagy többszintű létesítménnyé alakítható, ami hathatósan növeli a rendelkezésre álló abroncstároló teret. A „Constructor” nagy nyílásközű rendszert egyszerű összeállítani, vagy a változó követelményektől függően a helyi körülményekhez alakítani, vagy kibővíteni.
- Megnövelt tárolási sűrűség,
- robosztus kivitel,
- többszintű elrendezés lehetősége.
Abroncsok vízszintes tárolása - P 90 polcrendszer

A P 90 polcrendszer alkalmas nagyobb mennyiségű abroncs raktári tárolására, emelővillás targoncák használatával.

- Kis helyigényű tárolás,
- gyors hozzáférés,
- nagyon nagy létesítmények kialakítására skálázható.
P 90 abroncs tároló állvány
A P 90 abroncs tároló állvány alkalmas gépkocsi és haszonjármű abroncsok tárolására. A polcállványok modulrendszerű kialakítása révén teljesen kihasználható a tároló raktér.
Az adott járműről származó abroncsok vízszintes helyzetben egymásra rakva vannak felhelyezve az abroncstartó állvány konzolkarjaira. Ez a megoldás lehetővé teszi az egyszerű anyagmozgatást, tárolást és egy adott járműhöz tartozó összes abroncs együttes levételét.

P 90 raklaptároló állvány
Abroncsokat raklapokon is lehet szállítani és tárolni, ami lehetővé teszi a standard raklapos állványrendszer használatát. Ez egy változatos szerkezetű, akár 30 méter magasságig felérő, változó mélységű és szélességű rendszer. Szimpla, illetve dupla mélységű polcos állványként szerelhető össze.
Abroncsok mobil tárolása

Mind a HI 280 polcrendszer, mind a P 90 raklapos állványrendszer ráhelyezhető mobil alapokra. A hagyományos módszerekkel szemben a mobil abroncstartó állványok jelentősen növelik a rakteret és ideálisan használhatók szűkös raktári alapterület, illetve magas m²-árak esetén.
Elektronikus, illetve kézi vezérlésű meghajtó rendszerek.

- Kis helyigényű tárolás,
- gyors hozzáférés,
- nagyon nagy létesítmények kialakítására skálázható.
Mobil HI 280 polcrendszer
A mobil HI 280 polcrendszer a meglévő padlózatra szerelhető fel, egyszerűen használható és költséghatékony választási lehetőségként.
Akár kézi, akár elektronikus vezérlésű meghajtó rendszerek választhatók. Az elektronikus változat még inkább megkönnyíti a hozzáférést az abroncsokhoz és az állványközök megnyitásához szükséges kód révén megakadályozható az illetéktelen hozzáférés.

Mobil P 90 állványos polcrendszer (MOVO)
A MOVO raklapos polcrendszer ideális, ha nagymennyiségű abroncsot kell tárolni, mint pl. egy gyár, vagy kereskedelmi elosztó központ esetén, vagy a nyári és téli gumiabroncsok cseréjére szakosodott műhelyekben.
Az elektronikusan vezérelt, nagyteljesítményű MOVO mobil állványrendszer elemei a padlózatba süllyesztett síneken futnak és akár 12 méter rakat-magasságig terjedően akár 24 tonna terhelést is elviselnek szakaszonként.
A változtatható vezérlés választható módozatai egyszerű használatot tesznek lehetővé és amikor az egyes állványközök nyitott állapotban vannak, az ott tartózkodók számára a legkorszerűbb érzékelők garantálják a feltétel nélküli biztonságot.

A Dexion abroncsok tárolására is alkalmas tárolórendszereivel kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképekre, amennyiben árajánlatot, részletes felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Dexion Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Dexion MOVO gördíthető raklapos állványok
 
Dexion MOVO gördíthető raklapos állványok

A gördíthető állvány (MOVO) egy olyan dinamikus megoldás, melynek segítségével a hagyományos raklapos állványhoz viszonyítva, azonos alapterületen megduplázható a tárolókapacitás. Technikai fölényének és sokoldalúságának köszönhetően a MOVO bármilyen termék tárolására alkalmas és kiegészítők rendkívül széles választéka áll rendelkezésre hozzá.
Az elektronikus vezérlésű MOVO nagy teherbírású rendszer a padlóba süllyesztett síneken mozog, teherbírása eléri a 24 tonnát mezőnként és akár 12 m magas állványok is építhetők az alvázakra. A legmodernebb szenzortechnológiának és különféle vezérlési módoknak köszönhetően egyszerűen kezelhető és rendkívül biztonságos.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Longspan 3 széles fesztávú állványrendszer Dexion hagyományos polcrendszer Dexion gördíthető polcrendszer Dexion többszintes polcrendszer
 
Dexion polcos állványok
6 termék

Különböző tárolási módokhoz illő polcos állványrendszerek és az apróanyagokhoz használható műanyag dobozok széles választékával kínál a Dexion átfogó megoldást bármely alkatrész-raktár vagy komissiózó terület berendezéséhez. A keskenyfolyosós csavarkötés nélküli polcrendszertől, a nehezebb anyagokhoz használható nagypolcos állványokig, kiegészítők széles skálájával, mint például a görgős átfutó pályák vagy kisterhelhetőségű rendszerek, tudják javítani bármely kézi raktár optimális helyigényét és hatékonyságát.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Dexion hagyományos raklapos állvány
 
Dexion hagyományos raklapos állvány

A Dexion P90 raklapos állvány széles méretválasztékának köszönhetően könnyedén igazodik raktára egyedi tárolási igényeihez. A P90 raklapos állvány valójában bármekkora területen felállítható és bármilyen raklap tárolása megoldható a segítségével – legyen szó Euro, Chep, egyutas vagy egyedi raklapokról, gitterboxokról vagy ládákról.
Ez a jövőálló, moduláris rendszer tökéletesen az Ön igényeihez igazítható a különféle gerendáknak, alátámasztási megoldásoknak, polcoknak és egyéb kiegészítőknek köszönhetően.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Raklapos állványok
Raklapos állványok
Polcrendszerek, állványrendszerek
Polcrendszerek, állványrendszerek
Raktártechnika
Raktártechnika
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...