A megfelelő ASSA ABLOY automata ajtó kiválasztása

Forgóajtó vagy tolóajtó? Melyik illeszkedik legjobban az épülethez?

Az épülethez megfelelő automata ajtómegoldás kiválasztásakor néhány egyszerű szempontot kell figyelembe venni vásárlás előtt. Íme, egy rövid összehasonlítás és összefoglaló arról, hogy mit kell tudnia a megalapozott döntéshez.

Forgóajtó vagy tolóajtó? Melyik illeszkedik legjobban az épülethez?
Forgóajtó vagy tolóajtó? Melyik illeszkedik legjobban az épülethez?

Funkció, helyszín, elhelyezés
Az első tényező, amelyet be kell vonni az egyenletbe, hogy mi az épület funkciója. Mire használják az épületet, és persze kik fogják használni? Az épület és a bejáratok elhelyezkedése és elhelyezése fontos szerepet játszik, ami az ajtók szélterhelését, hőszigetelőképességét befolyásolja. Ezen felül költségvetési és biztonsági szempontok is meghatározhatják a választást.

Kezelhetőség és rugalmasság
A forgóajtók ideálisak a szállodák, irodaházak, nagyobb boltok, önkormányzati épületek és magas mennyezetű terek, például mozik és színházak számára. Lenyűgöző megjelenésűek, és ideálisak klíma-, huzat- és zajszabályozáshoz. Nagyszerű választás az ügyféláramlás kezelésében is, mivel korlátozzák, hogy egyszerre hány személy léphet be vagy ki. Valamint hatékonyan tartják távol a nem kívánt vendégeket, például rovarokat és egereket.

Kül- és beltéri tolóajtó
Kisebb bejáratok esetén az automata tolóajtók választása gyakran a legjobb megoldás, különösen akkor, ha a magasság korlátozott. Csendes és megbízható. Az automata tolóajtók tökéletesek, ha gyors, akadálytalan hozzáférést keres bejáratához. Az automata tolóajtók szintén hatékony menekülési útvonalak, mivel az ajtónyílás szélessége gyakran több embert enged át egy adott időszakon keresztül, mint a kisebb forgóajtók. A tűzbiztonsági építési előírásoknak való megfelelés érdekében tolóajtókat lehet felszerelni a forgóajtó kiegészítésére.

A hírben szereplő termékek
ASSA ABLOY vastag keretes tolóajtórendszerek Vékony keretes tolóajtórendszer ASSA ABLOY tiszta üveg tolóajtó Besam hermetikus tolóajtórendszer
 
ASSA ABLOY tolóajtók
5 termék

A ASSA ABLOY automatikus tolóajtók vonzó és korszerű megoldást kínálnak ajtók automatizálására. A fejlett dizájn és a kifinomult stílus ideális bármilyen építészeti projekt megvalósítása során.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
ASSA ABLOY nagy áteresztőképességű kétszárnyú forgóajtók ASSA ABLOY nagy áteresztőképességű háromszárnyú forgóajtók ASSA ABLOY kompakt forgóajtók ASSA ABLOY tisztaüveg forgóajtók
 
ASSA ABLOY forgóajtók
5 termék

Ha a klímaszabályozás kiemelt szempont, előtérbe kerülnek a forgóajtók. Léteznek két- három- és négyszárnyú modellek, és az áthaladó forgalom terelésén felül kiválóan elhatárolják egymástól a belső és a külső környezetet.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Automata ajtók
Automata ajtók
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...