proidea.hu online termékinformációs katalógus

A KOMPAN BLOQX™ mászósziklái


2017. július 13.

Mászó élmény 360 fokban


KOMPAN BLOQX™ mászósziklák

A KOMPAN BLOQX™ mászósziklái egy egyedülálló, modern geometriai formatervezésű, 3 dimenziós, izgalmas mászó világot hoznak létre a 8-15 éves korosztály számára. Minden alkalommal újabb kihívások elé állítják a mászókat, mert az útvonalak, mind a felső mászó részeknél, mind az alsó mászó pozíciókban, sokoldalú lehetőséget kínálnak arra, hogy ne kelljen kétszer ugyanazt az útvonalat mászni. Ezzel ösztönzi kreativitásra és új mozgáskombinációk felfedezésére a fejlődésben lévő fiatalokat. Lehetőséget teremt, hogy 360 fokban mozoghassanak a kisiskolás és középiskolás gyerekek. Összehangolja és fejleszti az egyensúly, illetve kéz/szem koordinációs készségeket, valamint a térlátást és a testük térbeli elhelyezkedésének felmérését és érzékelését. Igazi kikapcsolódás, egyben hangulatos közösségi programot is kínál, mert egyszerre akár 8-10 gyermek is tartózkodhat a játékon. Alkalmas arra, hogy a nagyobb korkülönbségű testvérek közös élménnyel gazdagodjanak és egymást mentálisan, valamint fizikailag is inspirálják, segítsék.

KOMPAN BLOQX™ 1 mászószikla
 
KOMPAN BLOQX™ 2 mászószikla
 
KOMPAN BLOQX™ 3 mászószikla

KOMPAN BLOQX™ 1 mászószikla
 

KOMPAN BLOQX™ 2 mászószikla
 

KOMPAN BLOQX™ 3 mászószikla

KOMPAN BLOQX™ 4 mászószikla
 
KOMPAN BLOQX™ 5 mászószikla
 
KOMPAN BLOQX™ 6 mászószikla

KOMPAN BLOQX™ 4 mászószikla
 

KOMPAN BLOQX™ 5 mászószikla
 

KOMPAN BLOQX™ 6 mászószikla

A játék minden felületét csúszásmentesítő bevonat fedi, mely biztosítja annak biztonságát esős időben is. Ugyanakkor a kiemelkedően magas hőmérséklet esetén sem forrósodnak fel a sötét színű elemek sem, mert azok hővezető képessége nagyon alacsony.
A KOMPAN katalógusban szereplő elrendezésektől eltérő igényre van lehetőség, ebben az esetben az anyacég személyre szabottan készíti el a dizájn terveket, melyeknek szerves része, hogy a tervezők figyelembe veszik a korosztály ergonómiai igényeit is. A terveken már ennek megfelelően helyezik el a kapaszkodókat.
A felépítmény és valamennyi kiegészítő környezetbarát alapanyagokból készül, nem tartalmaz veszélyes adalékanyagokat, valamint minden eleme 100 %-ban újrahasznosítható.

KOMPAN BLOQX™ mászósziklák


A KOMPAN BLOQX™ mászósziklák adatlapját letöltheti a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt szeretne kérni a KOMPAN Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Hunyadi János út 3., D. épület
Telefon: +36 1 481 0620
Fax: +36 1 481 0622
E-mail:
Web: www.kompankepviselet.hu
Cseke Dóra
  +36 20 536 4525
   
   
   
A KOMPAN 1970 óta gyárt játszótéri berendezéseket.
A KOMPAN Képviselet 1991 óta van jelen a hazai piacon. Céljuk, hogy az igények és lehetőségek figyelembevételével olyan játszótereket hozzanak létre közterületeken, gyermekintézményekben és magánkertekben egyaránt, melyek a biztonságos használat és a kiemelt eszközminőség mellett maximálisan megfelelnek a gyermekek játékigényének, aktivitásának, fantáziájának és kreativitásának, valamint a környezetvédelmi szempontoknak – hosszútávon is.
Márkanevek: Corocord
Kulcsszavak:  KOMPAN  BLOQX™  mászószikla  játszótér