A Hörmann BiSecur Gateway egység működése

Okostelefonon vagy táblagépen keresztül vezérelhető garázskapu- és udvarikapu-meghajtások, házbejárati ajtó

A Hörmann BiSecur Gateway egységgel okostelefonon vagy táblagépen keresztül vezérelheti garázskapu- és udvarikapu-meghajtását, házbejárati ajtóját, valamint más, Hörmann rádiós vevőegységgel felszerelt olyan eszközöket, mint például a lámpák. Ráadásul az alkalmazás kijelzi Önnek a garázskapu és az udvari kapu helyzetét, valamint a házbejárati ajtó reteszelt állapotát is.

BiSecur App
  • Kényelmes használat: Minden funkció, melyet a kéziadó vezérelni képes, működtethető az App segítségével.
  • Egyszerű áttekintés: Magától értetődő szimbólumok mutatják, hogy a kapu nyitva vagy zárva van-e, és a házbejárati ajtó reteszelt vagy kireteszelt állapotú-e.
  • Folyamatok beállítása: Több egyedi funkció is kombinálható egy folyamathoz. Így lehetőség van egyetlen gombnyomással például garázs- és udvari kaput egyszerre nyitni vagy zárni vagy SupraMatic meghajtással felszerelt két garázskapu esetén mindegyiket egyszerre a szellőzőállásba futtatni.
  • Egyszerű felhasználókezelés: Több felhasználó hozzárendelése. A rendszergazda meghatározhatja, hogy adott felhasználó által mely eszközök működtethetők.


BiSecur Gateway eszköz
A meghajtás és a rádiós távvezérlés központi vezérlő egysége legfeljebb 10 felhasználó általi működtetést tesz lehetővé. Minden egyes felhasználó összesen 16 funkciót végezhet. Az Ön otthoni hálózatán lévő routerrel való kapcsolat hálózati kábellel (LAN), illetve vezetékmentesen (WLAN) jön létre. A WLAN-jel térereje a Gateway LED-jéről leolvasható. A Gateway egységet a működtetendő eszközök (meghajtások, vagy rádiós vevőegységek) rádiós hatósugarában kell elhelyezni.

ESE rádiós vevőegység
A garázskapu-meghajtások esetén a „Kapu Nyit - Stop - Kapu Zár” parancsok alapkivitelben egyetlen gombbal vezérelhetők. ESE rádiós vevőegységgel felszerelt SupraMatic meghajtás* esetén ezek a parancsok célzottan külön-külön gombokhoz vannak hozzárendelve. Így garázskapuja mindig a kívánt irányba indul meg. Ráadásul ilyenkor Önnek lehetősége van a SupraMatic meghajtással felszerelt garázskapuját speciális folyamatokhoz hozzárendelni úgy, hogy garázs- és udvari kapuja egyetlen parancsra nyílik vagy záródik.

Fénysorompó
Ahhoz, hogy kapuját a BiSecur App-pal, a kapura való rálátás nélkül működtethesse, a kaput az alapkivitelben járó erőhatároláson kívül egy fénysorompóval is biztosítani kell.
A Bisecur Gateway rendszerről és okostelefon alkalmazásról bővebben olvashat ha a hír alatti termékképre kattint, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hörmann Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
BiSecur rádiós rendszer
 
BiSecur rádiós rendszer

A kétirányú és különösen biztonságos BiSecur rádiós rendszer egy jövőbemutató technikai megoldás garázskapuk, udvari kapuk, lámpák és sok más szerkezet kényelmes és biztonságos működtetésére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...