proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tondach XXL tetőcserép akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2015. szeptember 04.

Az akció 2015. október 31-ig tart

Szeptember elsejével indul a Tondach XXL akció az építkezők és a tetőfelújítók számára. Az őszi építési szezonban a Tondach Twist XXL tetőcserepet kínálják óriási kedvezménnyel a legkedveltebb színekben!
Az akció keretén belül a Twist terrakotta, valamint a Twist piros tetőcserép 39% kedvezménnyel kapható! (A kedvezmény a listaárból számítandó.)

Az akció 2015. október 31-ig tart.

Akciós árak:
  • Tondach Twist terrakotta tetőcserép: 2.190,- Ft /m² *
  • Tondach Twist piros tetőcserép: 2.290,- Ft /m² *
Az akció arra az akciós cserépvásárlásra vonatkozik, melynek áru ellenértéke az akció időtartama alatt a Tondach Magyarország Zrt. javára kiegyenlítést nyer bármely magyarországi Tondach márkakereskedésben.
Az akció szervezője: a Tondach Magyarország Zrt.
A termékek megvásárolhatóak a Tondach Márkakereskedésekben.

*A feltüntetett árak a megadott színekre és 8,8 db-os négyzetméter szükséglet esetére vonatkoznak. Más színben és ettől eltérő szükséglet esetén az árak ettől eltérőek.

Az akciós Tondach termékek letölthető ismertetőiért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
   
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Tondach  XXL  Twist  piros  terrakotta  tetőcserép  tetőcserepek