proidea.hu online termékinformációs katalógus

Toma Family Mobil Kft. Construma akciók és kedvezmények


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2019. március 28.

Az ajánlatok kizárólag a Construma ideje alatt érvényesek

A harmadik generációs fűtőfilmeket forgalmazó Toma Family Mobil Kft. a Construma kiállítás ideje alatt az alábbi akciókkal és kedvezményekkel készül látogatói számára:
  • Minden általuk írt "A Nap melege az Ön otthonában" című infrafűtésről szóló könyv vásárlása mellé ajándékba adnak egy működő fűtőfóliát
  • Ingyenes műszaki javaslat készítés az ügyfélnek, amennyiben az ingatlan adatait magával hozza
  • 50%-os kedvezmény a helyszíni felmérés árából, amennyiben a kiállítás ideje alatt rendeli meg
  • Az új viszonteladók regisztrációja mellé most díjmentesítsen biztosítják a nettó 90.000 Ft értékű online képzési anyagukat
A Toma Family Mobil Kft. munkatársai minden érdeklődőt szeretettel várnak 2019. április 3. és 7. között a Construma "D" pavilon, 302A4 standján.

Toma Family Mobil Kft. Construma akciók és kedvezmények

Ha az akciókkal és kedvezményekkel kapcsolatban további információt szeretne kérni a Toma Family Mobil Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot. A harmadik generációs infra fűtőfóliával kapcsolatos bővebb információkért kattintson a hír alatti termékképre.
 

Termék
Harmadik generációs infra fűtőfilm

2015 legnagyobb újítása a harmadik generációs intelligens fűtófólia. A termék különleges technológiával, és speciális anyagok felhasználásával készült, ezért képes gazdaságosabban, kisebb energia felhasználással működni korábbi más fűtőfóliákhoz képest.
Legfőbb tulajdonsága az új infra fóliának, hogy önszabályozó tulajdonsággal rendelkezik. Korábbi termékeknél padlófűtés esetén 4-5 cm légrést kellett biztosítani a padló és a bútorok között (ennek hiányában magas hőmérséklet keletkezik, ami a padló és berendezési tárgyak rövidebb élettartamához vezet). A harmadik generáció esetében ez nem szükséges. A fűtőfólia használható egyedi vagy kiegészítő fűtésként.
Az új, harmadik generációs fűtőfilm vastagsága: 0,338 mm, teljesítménye: 240 W/m2. Gazdaságosság a korábbi fűtőfóliához képest: 25 %.
Felhasználási terület: padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés.


Cég
Telephely: 1138 Budapest, Úszódaru u. 10. 1/12.
Telefon: +36 20 400 7400
E-mail:
Web: www.futofolia.hu
Web: www.iqotthon.hu
Tóth Tamás
ügyvezető +36 20 400 7400
   
   
   
A Toma Family Mobil Kft. vezette be a magyarországi piacra a legkorszerűbb, legmagasabb elvárásoknak is megfelelő fűtésrendszert, a harmadik generációs intelligens fűtőfóliát. Az elektromos fűtés korábban még rendelkezett néhány hátrányos tulajdonsággal, mint a magas fogyasztás, a kényelmetlenség vagy a környezetvédelmi szempontok háttérbe szorítása. A harmadikgenerációs fűtőfóliával azonban az infrafűtés maga mögött tudhatja ezeket a hiányosságokat.
Elsődleges rendszerként az infrafűtés különféle módokon alkalmazható. Használható mint padlófűtés vagy mint fal-, illetve mennyezetfűtés.
További hírek az Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Toma  Family  harmadik  generációs  fűtőfilm  fűtőfólia  infra  fűtőfilm  padlófűtés  kiegészítő  fűtés  mennyezetfűtés  falfűtés  elektromos  fűtés  construma