proidea.hu online termékinformációs katalógus

Terrán Synus Colorsystem és Zenit Resistor termékcsalád akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. szeptember 06.

Az őszi akció 2018. szeptember 1-től október 31-ig érvényes

A Terrán Terőcserép Gyártó Kft. 2018. szeptember 1-től őszi akciót hirdet az építkezők és építtetők számára, amelyben a könnyű és erős Synus ColorSystem termékcsaládot, valamint a letisztult és modern Zenit Resistor termékcsaládot kínálják rendkívül kedvező feltételekkel.

E két termékcsalád új irányzatot teremtett a tetőfedésben, hisz a Synus könnyedségével, míg a Zenit lenyűgöző designjával vívta ki a szakma elismerését.

A Synus ColorSystem felületkezelésű termékek 208 Ft/db áron elérhetőek, míg Zenit Resistor felületkezelésű termékeik most rendkívül kedvező 299 Ft/db áron kínálják a vásárlóknak.

A Terrán őszi akciós kiadványát a képre kattintva tudja letölteni.
Terrán őszi akció 2018
A Terrán Zenit és Synus tetőcserepek letölthető adatlapjaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.
Telefon: +36 69 569 950
Fax: +36 69 569 953
E-mail:
Web: http://www.terranteto.hu
Takaró Gábor
alkalmazástechnikai vezető  
   
   
   
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. csaknem 90 éves gyártástechnológiai és formatervezési tapasztalattal készít betoncserepet és teljes tetőfedési rendszert európai színvonalon. A magyar tulajdonú vállalkozás széles modell- és színválasztékával különleges egyedi megoldásokat és kiváló minőséget kínál több generáció számára. Országos értékesítő hálózatuk tagjai teljes körű és ingyenes szolgáltatási csomaggal várják az építkezőket és a beruházókat.
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Terrán  tetőcserép  betoncserép  őszi  akció  akció  Synus  ColorSystem  Zenit  Resistor