proidea.hu online termékinformációs katalógus

Terrán ClimaControl rendszer - nyári akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. július 20.

Klíma helyett ClimaControl tetőrendszer lehet a hosszú távú megoldás a hővédelemre

Az épület egyes szerkezeteinél különböző a hőveszteség aránya. Egy átlagos épületnél a legnagyobb hőmennyiség jellemzően a tetőn és a tetőfödémen keresztül távozik, ezért itt a leginkább indokolt a hővédelem.

2018 nyarán az akciós Terrán ClimaControl rendszerrel most egyszerűen megvalósítható az optimális lakókomfort.

A Terrán nyári akciójában olyan komplett tetőfedési rendszert kínál beépítésre, amely megfelelő védelmet és ellenállást biztosít a legmelegebb nyári napok időjárásával szemben is. Optimális lakókomfort a ClimaControl komplett tetőrendszerben való alkalmazásával érhető el.

Az akcióban szereplő ClimaControl rendszer három elemből tevődik össze:
  • ZENIT ClimaControl felületkezelésű betoncserép (matt és fényes egyaránt) A nyári akcióban 515 Ft/db helyett 299 Ft/db áron.
  • MediCOMFORT tetőhőszigetelés
  • MediFol Longlife alátéthéjazat
ClimaControl tetőrendszer
A ClimaControl felületkezeléssel ellátott tetőcserép a MediComfort tetőhőszigetelő rendszerrel együtt alkalmazva még nagyobb hatékonysággal tudja otthona hőszigetelését biztosítani. A tetőtérnek így jóval kisebb hőteherrel kell megbirkóznia, mint a hagyományos felületkezelési eljárással ellátott Terrán tetőcserepek esetében, valamint jelentős energia-megtakarítás érhető el, hisz a lakótér klimatizálására nincs, vagy csak csekély mértékben van szükség.Az akcióban szereplő Terrán Zenit Mars, Moan és Space betoncserepek:
Terrán Zenit Mars, Moan és Space betoncserepek A Terrán Zenit betoncserepek és tetőkiegészítő rendszerek letölthető katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva érheti el. Amennyiben árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.
Telefon: +36 69 569 950
Fax: +36 69 569 953
E-mail:
Web: http://www.terranteto.hu
Takaró Gábor
alkalmazástechnikai vezető  
   
   
   
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. csaknem 90 éves gyártástechnológiai és formatervezési tapasztalattal készít betoncserepet és teljes tetőfedési rendszert európai színvonalon. A magyar tulajdonú vállalkozás széles modell- és színválasztékával különleges egyedi megoldásokat és kiváló minőséget kínál több generáció számára. Országos értékesítő hálózatuk tagjai teljes körű és ingyenes szolgáltatási csomaggal várják az építkezőket és a beruházókat.
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Terrán  Klíma  ClimaControl  Zenit  akció  nyári  akció  Mars  Moon  Space  betoncserép  betoncserepek  MediFol  alátéthéjazat  MediCOMFORT  hőszigetelő  rendszer  tetőhőszigetelés