proidea.hu online termékinformációs katalógus

Termékakció április 20-ig a Czinege és Fiai Kft.-nél


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2016. április 11.

Infrapanelek, infrasugárzók 10% kedvezménnyelAz előző évekkel ellentétben a Czinege és Fiai Kft. nem állította ki termékeit a Construma szakkiállításon. A kiállítói költségeket az idén nem a szervezőnek adták, hanem vevőik között kívánják szétosztani. Ennek érdekében akciót rendeznek, melynek keretében kedvezményesen szerezhetők be a cég által forgalmazott infrapanelek és infrasugárzók.

Rendeljen tehát az akció keretében! 2016 április 20-ig történő megrendelés esetén az infrapanel és infrasugárzó termékek árából 10 % kedvezményt kap! Éljen a lehetőséggel, és adja le rendelését a korábban megkapott ajánlatára, vagy kérjen mielőbb kedvezményes ajánlatot!
(Ezen akció más kedvezménnyel nem vonható össze.)

A Czinege és Fiai Kft. küldetése a hiteles szaktanácsadás annak érdekében, hogy az emberek komfortosabb épületekben, magasabb életminőségben élhessenek. Legyen szó bármilyen szakmai kérdésről, készséggel állnak az Önök rendelkezésére.


A Czinege és Fiai Kft. infra fűtőpaneljeiről, infrasugázóiról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Czinege és Fiai Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Termékcsalád  Infrapanelek és infrasugárzók

Az infrafűtés bárhol alkalmazható, ahol elektromos energia áll rendelkezésre. A lakásokon és családi házakon, üzleteken kívül számos, akár szokatlan helyek fűtésére is alkalmas, ott is ahol egyéb fűtési módok nem igazán praktikusak. A legnagyobb helységektől a legkisebb terekig mindenütt alkalmazható, akár kültéren is. Infrafűtés esetén az üzembe helyezést követő 15 percen belül a napfény hőjét idéző meleg tölti be a helységet. Az infrapanelek ugyanolyan biztonságos és természetes infravörös sugarakat bocsájtanak ki, mint amivel a nap a Földet felmelegíti. Az infrafűtés során mesterségesen állítjuk elő az infravörös hullámokat (650-1000 nm), ez a leghatékonyabb módja annak, hogy az elektromos energiát, hőenergiává alakítsuk át.

Cég
Székhely: H-5100 Jászberény, Pesti u. 36.
Telefon: +36 57 500 194
Fax: +36 57 500 191
E-mail:
Web: www.elektromosfutes.hu
Web: www.thermoshield.hu
ifj. Czinege Károly
ügyvezető +36 30 938 9921
Czinege Nóra  
  +36 30 934 9930, +36 57 500 190
   
   
A céget 1997-ben családi vállalkozásként alapították. A Czinege és Fiai Kft. tevékenységi körébe jelenleg a Garnish, Etherma, Eltherm, Frico márkájú elektromos fűtések (csempefűtés, rámpafűtés, ereszcsatorna, csőkisérő, tükör , ipari és talaj fűtések), valamint a ThermoShield termokeramikus membránbevonat mellett forrasztásmentes gyorscsatlakozók, extrudált ABS és polisztirol lapok és ablakba szerelhető réssellőzők forgalmazása tartozik. A cég törekvése olyan kül- és belföldi szállítóktól vásárolni, amelyek mögött biztos anyagi, fejlesztési háttér és működő minőségirányítási rendszer áll.

Elektromos fűtésekkel foglalkozó honlapjaik: https://elektromosfutes-tervezoknek.hu/, http://infrasugarzo.com/, http://webshop.infrasugarzo.com/
ThermoShield termékcsaláddal foglalkozó honlapjaik: http://favedelem.com/, http://belterifestek.hu/, http://homlokzatifestek.hu/, http://penesz.hu/
Márkanevek:
- elektromos fűtések: Garnisch; Etherma; Eltherm, Demista
- bevonat: ThermoShield
További hírek az Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Czinege  és  Fiai  Kft  infrapanel  infrasugárzó  elektromos  fűtés  fűtőpanel