Termékakció április 20-ig a Czinege és Fiai Kft.-nél

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Infrapanelek, infrasugárzók 10% kedvezménnyel

Galéria


Az előző évekkel ellentétben a Czinege és Fiai Kft. nem állította ki termékeit a Construma szakkiállításon. A kiállítói költségeket az idén nem a szervezőnek adták, hanem vevőik között kívánják szétosztani. Ennek érdekében akciót rendeznek, melynek keretében kedvezményesen szerezhetők be a cég által forgalmazott infrapanelek és infrasugárzók.

Rendeljen tehát az akció keretében! 2016 április 20-ig történő megrendelés esetén az infrapanel és infrasugárzó termékek árából 10 % kedvezményt kap! Éljen a lehetőséggel, és adja le rendelését a korábban megkapott ajánlatára, vagy kérjen mielőbb kedvezményes ajánlatot!
(Ezen akció más kedvezménnyel nem vonható össze.)

A Czinege és Fiai Kft. küldetése a hiteles szaktanácsadás annak érdekében, hogy az emberek komfortosabb épületekben, magasabb életminőségben élhessenek. Legyen szó bármilyen szakmai kérdésről, készséggel állnak az Önök rendelkezésére.


A Czinege és Fiai Kft. infra fűtőpaneljeiről, infrasugázóiról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Czinege és Fiai Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

 
Infrapanelek és infrasugárzók
10 termék

Az infrafűtés bárhol alkalmazható, ahol elektromos energia áll rendelkezésre. A lakásokon és családi házakon, üzleteken kívül számos, akár szokatlan helyek fűtésére is alkalmas, ott is ahol egyéb fűtési módok nem igazán praktikusak. A legnagyobb helységektől a legkisebb terekig mindenütt alkalmazható, akár kültéren is. Infrafűtés esetén az üzembe helyezést követő 15 percen belül a napfény hőjét idéző meleg tölti be a helységet. Az infrapanelek ugyanolyan biztonságos és természetes infravörös sugarakat bocsájtanak ki, mint amivel a nap a Földet felmelegíti. Az infrafűtés során mesterségesen állítjuk elő az infravörös hullámokat (650-1000 nm), ez a leghatékonyabb módja annak, hogy az elektromos energiát, hőenergiává alakítsuk át.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak
Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...