proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Schiedel PERMETER kéményeket a Construma idején akciós áron rendelheti meg


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. március 28.

A háromhéjú, színes fémkémény rendszer alkalmas új építéshez és felújításhoz egyaránt

Milyen a jó fémkémény?
 • Gyorsan és pontosan installálható
  Méretpontos és kis súlyú alkatrészekkel gyorsan építhető egy fémkémény, akár egy meglévő épület is néhány óra alatt üzemképes fűtést kaphat.
 • Saválló
  1 kg fa elégetésekor akár 1 liter, 1 m³ gáz elégetésekor 1,5 liter víz is keletkezhet. A kéményekben az égés során nemcsak víz, hanem kondenzátum is megjelenhet. A kéményben keletkező nedvesség és a savak miatt hosszútávon ellenálló kéményekre van szükség.
 • Hőszigetelt
  A kémény az épületben végighaladva kapcsolatot tart a külső környezettel. Egy szigeteletlen kémény átlagos 4 m²-nyi külső köpenyfelülete télen kb. 7,25 °C-ra hűl le.* A hideg és meleg zónák váltakozása miatti hatásokat a hőszigetelt kéményrendszer beépítésével védhetjük ki.
  (*szobahőmérséklet: 21 °C, külső levegő hőmérséklete: -10 °C esetén)
 • Kiégés-biztos
  A fűtés során fellépő hőhatások kiégés-biztos kéményt követelnek meg. A kémény lelke a béléscső. Nagyon fontos, hogy jó minőségű béléscsövet válasszunk!
 • Energiahatékony
  A tüzelőberendezéshez pontosan kiválasztott és szakszerűen megépített kéményrendszer elősegíti a kazán/kályha energiahatékony működését. Gondos tervezéssel hosszú távú, energiatakarékos üzemelést érhetünk el.
 • Esztétikus
  Az épület stílusához, színeihez igazodó fémkémény szép és modern megoldás.

A PERMETER kéményeket a Construma idején most akciós áron rendelheti meg. Érdeklődjön a szaktanácsadóknál!
Várják Önt az A pavilon 308A standján!


Kéményfelújítást, fűtéskorszerűsítést tervez? Töltse ki az űrlapot, és a Schiedel kollégái a legmegfelelőbb megoldást ajánlják Önnek!
http://schiedelkemeny.hu/kerdoiv-kemenymegoldas/
Schiedel PERMETER háromhéjú, színes fémkémény rendszer
Alkalmas új építéshez és felújításhoz egyaránt

A PERMETER kémény AISI 444 minőségű acélból készül, mely a savakkal szemben ellenálló. (Anyagminőség: 1.4521, falvastagság: 0,5 mm)

A belső és a külső cső között található Superwool hőszigetelés magas hőmérséklet esetén is megtartja minőségi tulajdonságait. 25 mm-es vagy 50 mm-es vastagságban rendelhető. A kémény teljes magasságában hőhídmentes.

A kémény külső felületvédelmét magas minőségű, porszórásos festés biztosítja. (Anyag: tüzihorgonyzott acél DX51+Z, falvastagság: 0,5 mm)

Az alkatrészeket könnyű összeszerelni, a kémény gyorsan és egyszerűen megépíthető: padlóra, falra vagy közvetlenül a tűztérre. Nincs szükség alapozásra. Csekély a helyigénye és a tömege.

Ideális megoldás utólagos kéményépítés esetén is.
Bármely tüzelőberendezéshez alkalmazható: olaj- és gázüzem esetén túlnyomásos, fa tüzelőanyagnál, huzat hatása alapján működő üzemmódban.
Elérhető átmérők: 130 mm, 150 mm, 180 mm, 200 mm, 250 mm.

A PERMETER kémény esetében lehetőség van az épülethez legjobban illő szín kiválasztására: szabványos fekete és szürke színek mellett a RAL skála szerint is választhat kéményszínt. Fekete: RAL 9005, szürke: RAL 7043, fehér: RAL 9016
A Schiedel PERMETER szerelt kéménnyel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni Schiedel Kéménygyár Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Postacím: H-8200 Veszprém, Kistó u. 12.
Telefon: +36 88 576 700
Fax: +36 88 576 704
E-mail:
Web: www.schiedel.hu
Győrfi Miklós
műszaki szaktanácsadó +36 30 956 0863
   
   
   
A Schiedel Kéménygyár Kft. termékei CE minősítéssel, a cég ISO9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A magyarországi képviseletet a veszprémi székhelyű Schiedel Kéménygyár Kft. látja el. A gazdasági társaság 1992.02.28-án alakult, fő tevékenysége a samott béléscsöves, szigetelt kéményrendszerek gyártása és értékesítése.
További hírek a Kémények termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  schiedel  permeter  kémény  kéményrendszer  fémkémény  szerelt  kémény  háromhéjú