proidea.hu online termékinformációs katalógus

REHAU távhővezeték akció 2015


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2015. június 12.

RAUVITHERM, RAUTHERMEX és az INSULPEX csőrendszerek kedvezménye 2015.06.30-ig

Az akcióban a REHAU mindhárom távhővezeték rendszere, a RAUVITHERM, a RAUTHERMEX és az INSULPEX csőrendszer vesz részt (a továbbiakban távhővezeték).
Az akció 2015.05.01 – 2015.06.30-ig, a készlet erejéig, illetve visszavonásig tart.

A REHAU Kft. egyszerre két akciós ajánlatot kínál Önnek:

Szerelői ajánlat
Legalább 10 méter REHAU DUO 20+20 és 63+63 méretek közé eső távhővezeték rendelése esetén a PE-Xa csőhöz szükséges toldóhüvelyes idomokat ajándékba adjuk Önnek (4 db külső menetes csatlakozó idom toldóhüvellyel és 2 db gumi csővégzáró sapka). Az idomokat rendelje meg nagykereskedő partnereinknél!

Projektajánlat
Nettó 1,5 millió forint értékű távhővezeték rendelése esetén egy REHAU csőkiegyenesítő berendezést adunk Önnek ajándékba (cikkszám: 314083-001). Önnek csak el kell küldenie a számlát a REHAU címére, a „TÁVHŐVEZETÉK” jelszó megadásával, a REHAU elküldi Önnek az ajándékát.

Az akcióban való részvételhez a válaszlevél kitöltése és a számlákkal együtt történő visszaküldése kötelező. REHAU fenntartja a jogot a számlák ellenőrzésére a nagykereskedő partnerek segítségével. Az akciós ajánlat egyéb kedvezményekkel nem vonható össze.

Az akció további részletei

Az akciós távhővezetékekről bővebben olvashat ha a hír alatti termékképekre kattint, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a REHAU Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Rozália park 9.
Postacím: H-2051 Biatorbágy, Pf. 160.
Telefon: +36 23 530 700
Fax: +36 23 530 707
E-mail:
Web: www.rehau.hu
Lászlófi András
műszaki tanácsadó - épületgépészet  
   
   
   
   
A REHAU Kft. 1994. óta a REHAU AG&CO termékeinek magyarországi értékesítését végzi. Az 1948-ban alapított bajor cég termékeinek alapanyagai: termoplasztok, elasztomérek és duroplasztok. A REHAU a gazdaság szinte minden szegmensének partnere, mint pl. a magasépítés, épületgépészet, elektromos ipar, út- és mélyépítés, fűtéstechnika, orvostechnika, bútoripari, autóipari stb. A REHAU a műszakilag nehéz problémamegoldásokra specializálódott, a problémamentes tömegtermékekkel nem foglalkozik.
További hírek a Közművezetékek, közművédő elemek termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  rehau  insulpex  rauvitherm  rauthermex  távhővezeték  távhőcsövek